Okt.

22.

kedd

Okt.

22.

kedd

Rímek párban – vendég: Beck Zoli

Kapunyitás: 19:00

VOLT Lokál
Ingyenes!

Rímek párban – vendég: Beck Zoli

Kapunyitás: 19:00

VOLT Lokál

Szepesi Mátyás, a Konyha zenekar frontembere és szövegírója beszélgetés-sorozatot indít a hazai zenei élet legkülönbözőbb dalszövegíróival, Beck Zolitól Caramelig.

“Az elmúlt fél évben abban a megtiszteltetésben volt részem két szövegírói díjat is “hozzám vágott” az élet, ezért úgy gondoltam, illene nagyon gyorsan bepótolnom a hiányosságaimat a témában, és megkérdezem legkedvesebb kollégáimtól hogy ők hogy alkotnak, milyen játékszabályok között írják dalaikat-dalszövegeiket. Szó lesz arról is kinek mit jelent az ihlet, hogy inspirálódnak, hogy feszítenek rá zenét a szövegre vagy fordítva. A komoly szakmai témák mellett beszélgetnénk a szövegírással kapcsolatos “legendákról”, minthogy kell-e szenvedni az alkotáshoz, könnyebb-e éjszaka írni mint nappal, stb. Terveim szerint ezek a beszélgetések egyszerre lesznek tanulságosak és szórakoztatóak, a téma művelése iránt érdeklődők mellett várjuk azokat is, akik szeretnék kicsit más szerepben látni kedvenc zenészeiket.”

Kezdés: 19:00

A belépés ingyenes!
Regisztráció itt: https://forms.gle/TLELTuZZvZUNC6oS7

Helyszín

VOLT Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes VOLT Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival, lenyűgöző belső dizájnjával és minden péntek és szombat este jelentkező party-jaival.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Ingyenes!