Jan.

04.

szombat

Jan.

04.

szombat

Ricsárdgír lemezbemutató

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall
Jegytípusok

Ricsárdgír lemezbemutató

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall

4 év után új lemezzel ugrik fejest a káosz legmélyebb bugyrába a hazai trash megreformálója, az ArtFart Pop feltalálója, a hírhedt Ricsárdgír zenekar. A magyar könnyűzene fekete bárányai egy hatalmas koncerttel ünneplik meg a harmadik lemezük bemutatóját az Akvárium Nagyhallban.
Ezt mondták az új albumról és a lemezbemutatóról:

“Egy ízig vérig Ricsárdgír lemezzel készülünk a világ legjobb közösségének, a Ricsárdgír fanoknak, és persze magunknak. Folytattuk azt az albumírós tradíciót, hogy ösztönből szülessenek a dalok (tehetségünk úgysincs hozzá), és a mottónk: nekünk tetszik, reméljük lesz akinek szintén tetszeni fog. Copy from Tinder”

“Nagyon jó hangulatú lett a lemez, sok szó esik majd a szeretetről, a halálról, a POKOLRÓL, A BŰNRŐL, bulikázásról, ilyenek.”

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok