Jan.

25.

kedd

Jan.

25.

kedd

Rendezvény MeetUp #4 – Rendezvényszabályozás – a keret, ami megfog és megtart?

Kapunyitás: 18:00

VOLT Lokál

Rendezvény MeetUp #4 – Rendezvényszabályozás – a keret, ami megfog és megtart?

Kapunyitás: 18:00

VOLT Lokál

Amennyire látványos egy-egy nagy rendezvény, a szabályozás szintjén – ha nem a biztonságról van szó – sokszor még mindig homályos zóna: ennek békeidőben sokan élvezik az előnyeit, azonban gazdasági és egészségügyi válság esetén a hátrányai is érezhetőek. Mit kellene tenni annak érdekében, hogy kialakuljon a szakma saját szabályozási keretrendszere és a szereplői állami szinten is jól láthatóak, definiálhatóak legyenek? Mik azok a területek, ahol az iparág az államtól várna segítséget a megfelelő szabályozás megalkotásával, legyen szó gazdasági, szervezési vagy műszaki oldalról? 

A Magyar Turisztikai Program Alapítvány január 25-én, a Rendezvény MeetUp-on fejest ugrik a rendezvényszabályozás témájában, hogy ezúttal is az üzleti-, a kulturális- és a sportrendezvények szemszögéből vizsgálja meg a témát.

A jelenleg érvényben lévő jogszabályi előírás alapján a rendezvény kizárólag védettségi igazolvánnyal látogatható!

Helyszín

VOLT Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes VOLT Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival, lenyűgöző belső dizájnjával és minden péntek és szombat este jelentkező party-jaival.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi