Nov.

30.

szombat

Nov.

30.

szombat

Pál Utcai Fiúk: Igazán ez minden – lemezbemutató koncert

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall
Jegytípusok

Pál Utcai Fiúk: Igazán ez minden – lemezbemutató koncert

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall

A Pál Utcai Fiúk október 9-én megjelent, „Igazán ez minden” című nagylemezének budapesti lemezbemutatójára november 30-án kerül sor az Akvárium Klubban.
A dalok lemezminőségű előadásában a már jól ismert vendégek, Dióssy D. Ákos (billentyű), Szücs „Qka” Krisztián és Albert Zoltán (fúvós hangszerek), valamint Kaj Bernadett, Paku Patrícia és Dely Domonkos vokálisták segítik a zenekart és emelik az est fényét!
A zenekar roppant mód készül a lemezbemutató nagykoncertre, Lecsó (Leskovics Gábor) így nyilatkozott róla: „Az új albumról megpróbálunk minél több dalt eljátszani, persze úgy, hogy illeszkedjenek a műsor ívéhez. Bízunk benne, hogy a koncert napján már az emberekkel fogjuk együtt énekelni a dalokat. Mindenestre nagyon izgalmas számunkra is ez a buli, hiszen sok dal először fog megszólalni a közönség előtt.”
Természetesen a legismertebb dalok sem maradhatnak le a lemezbemutató műsorról. A lényeg nem változott:
„Mutasd meg nekik, hogy mi az az élet…”
Hogy mire gondolt a Pál Utcai Fiúk zenekar a lemez címénél? A lemezbemutató koncerten kiderül:
„Igazán EZ minden!”

 

A VIP jegy tartalmazza:
-jó rálátás a színpadra a VIP karzatról
-külön italpult
-külön mosdó
-gyorsított beléptetés
-kényelmes fotelek/kanapék

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok