Szept.

26.

szombat

Szept.

26.

szombat

OTL20 x ibbigang 1331 afterparty

Kapunyitás: 22:00

VOLT Lokál
Korhatár: 18

OTL20 x ibbigang 1331 afterparty

Kapunyitás: 22:00

VOLT Lokál
Korhatár: 18

On The Low ep.20 // Ibbigang 1331 // Akvárium, Kis Hall afterparty Gozth budapesti főhadiszállásán, vagyis a szintén az Akvárium Klubban található VOLT Lokálban, ahol rajta kívűl a On The Low krú másik két dj-je is a legbombább trap cumókkal készül a hajnalig tartó buliba.

DJ GOZTH
SLOWGOD
PACHEE

Belépő:
– otl20 x ibbigang karszalaggal ingyenes!
– 23 óráig 500 ft, utána 1000 ft.

Korhatár: 18+

Az Akvárium Klub 22 óra után kezdődő eseményeire és elektronikus zenei programjaira kizárólag tizennyolc éven felüliek léphetnek be. A programra érkező vendég életkorát a beléptetést végző hostessek és a biztonsági szolgálat kollégái ellenőrizhetik. A belépési korhatár ellenőrzéséhez a személyzet személyi igazolványt, plasztik kártyás jogosítványt, vagy útlevél felmutatását kérheti. (Diákigazolványt nem áll módunkban elfogadni.)

Helyszín

VOLT Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes VOLT Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival, lenyűgöző belső dizájnjával és minden péntek és szombat este jelentkező party-jaival.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi