Szept.

25.

péntek

Szept.

25.

péntek

Nightshift Vol. 10

Kapunyitás: 23:00

VOLT Lokál
Korhatár: 18
Jegytípusok

Nightshift Vol. 10

Kapunyitás: 23:00

VOLT Lokál
Korhatár: 18

Flowing Beats presents: Nightshift Vol. 10

*** Új helyszínen, az Akvárium Klub Volt Lokálban ***

Az őszi klubszezon nem indulhat Nightshift nélkül, továbbra is várunk benneteket sok szeretettel, hogy minden negyedik pénteken nálunk kezdjétek meg a hétvégéteket 😉

A szezonnyitón vendégünk Andras Bader, akinek a szettjeit egyszerűen lehetetlenség nem végigtáncolni. A művész úr egyben kiváló producer is, zenei utazásai során így jónéhány saját szerzeménye is rendszeresen felcsendül, a hallgatóság legnagyobb örömére 

 

Andrist már tizenévesen érdekelte a zene, állandóan a zenei chart-okat leste és egyre inkább elbűvölte őt az elektronikus hangzásvilág. A Depeche Mode zenei világa volt számára a legmeghatározóbb ebben az időszakban és ez a „szerelem” volt az, amely 1995-ben arra késztette, hogy komolyabban kezdjen zeneírással foglalkozni. Autodidakta módon kezdett hozzá elképzelései megvalósításához, folyamatosan kereste a szakirodalmat a témával kapcsolatban. Végül egy Atari és két szintetizátor segítségével születtek meg az első dallamok, persze ekkor még csak hobbi szinten. Később két társával közös munkába fogtak, ebben az időszakban leginkább „new wave” stílusú zenék kerültek ki az alkalmi stúdióból. Hamarosan a zeneírás mellett a lemezjátszók kerültek érdeklődése középpontjába, amellyel egy új korszak kezdődött számára. 1999-ben véglegesen letette a voksát az elektronikus zene mellett, megvette az első DJ felszerelését és szorgalmasan gyűjtögetni kezdte a bakelitlemezeket. 2005 elején azonban ismét a zeneírás kezdte el foglalkoztatni és egyre több időt fordított erre. Természetesen a lemezpörgetést sem adta fel teljesen, de ideje és energiája túlnyomó részét a zenék megalkotása kötötte le. Mára már teljesen beleásta magát a zenekészítésbe, folyamatosan próbál más és más hangzású track-eket alkotni, létrehozni. Hangzásvilágát leginkább a techno, a house és a minimal jellemzi, munkáit hazai és nemzetközi lemezlovasok egyaránt előszeretettel pörgetik.

Andris előtt a táncparkett bemelegítéséért Smole felel majd, így érdemes lesz korán érkeznetek 😉

LINEUP
Andras Bader
Smole
Sorter
Tony Belicoso

Entry: 2000 HUF

 

Gyertek ünnepeljétek velünk az ősz kezdetét és táncoljuk át együtt a péntek éjszakát, ameddig még lehetséges  Várunk mindenkit szeptember 25-én a Volt Lokálban!

 

https://www.mixcloud.com/andreandrasbader/

https://soundcloud.com/andras-bader

https://soundcloud.com/smole-1

https://soundcloud.com/levimark
https://soundcloud.com/tonybelicoso

Helyszín

VOLT Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes VOLT Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival, lenyűgöző belső dizájnjával és minden péntek és szombat este jelentkező party-jaival.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok