Okt.

30.

szombat

Okt.

30.

szombat

Next Level – Halloween Ball // APASHE (Renaissance Live Tour), BADKLAAT (UK)

Kapunyitás: 23:00

Nagyhall
Korhatár: 18
Jegytípusok

Next Level – Halloween Ball // APASHE (Renaissance Live Tour), BADKLAAT (UK)

Kapunyitás: 23:00

Nagyhall
Korhatár: 18

NEXT LEVEL proudly presents: 

APASHE (Renaissance Live Tour – CAN / BE),  BADKLAAT (Never Say Die – UK)

+ 7 local djs

Kezdés: 23:00
Helyszín: Akvárium Klub
Korhatár: 18+

LINE UP

APASHE Live (Kannibalen Rec.): https://soundcloud.com/apashe
BADKLAAT (Never Say Die Rec.): https://soundcloud.com/badklaat
DUBLIC (Next Level): https://soundcloud.com/dublicmusic
B’ANDRE (Next Level): https://soundcloud.com/bandre
SKRUDE (Next Level): https://soundcloud.com/skrude
NOSPHERE (Next Level):  https://soundcloud.com/nospheremusic
MYAMO (Next Level:) https://soundcloud.com/myamo
GEMCAMP (Next Level): https://soundcloud.com/gemcamp
SAMMIEBEATS (Next Level): https://soundcloud.com/sammiebeats

A kanadai / belga John De Buck, azaz APASHE először hozza Magyarországra világszerte teltházas „Renaissance Live” Show-ját, amely alapját a 2020 elején megjelent nagylemezének zenei világa határozza meg. A lemez óriási sikere egészen új szintre helyezte APASHE produkcióját és elnyerte a szakma elismerését is. A rendszerint fúvós és vonós hangszereket az elektronikus zenével ötvöző zenész lejátszási mutatói az egekbe szöktek, az elmúlt másfél évben milliós nézettségeket gyűjtött be Spotify-on és Youtube-on is.

Az APASHE Live szett egy magával ragadó élmény, ahol ő irányítja az egész színpadot. A műsort úgy tervezték, programozták és gyártották, hogy életre keltse digitális zenekarát, amelynek ő a karmestere. A színpadon APASHE különböző vezérlőket, dobokat és hardveres szintetizátorokat használ a hangok kiegészítésére és egyesítésére. Mindezt azért hozták létre, hogy magával ragadó, komplex és egyedülálló művészi élményt nyújtson a nézőnek.

Egy igazi kuriózumot láthat mindenki, aki október 30-án ellátogat az Akvárium Klubba ahol APASHE mellett az angol dubstep szcéna egyik legkiemelkedőbb alakja BADKLAAT, valamint a hazai szcéna krémje is fellép a Dublic ikrek, B’Andre, Skrude, Myamo, Nosphere, a Gemcamp duó, és Sammiebeats személyében.

#7yearsofnextlevel
#nextlevel2021
#nextlevelfamily
#nextlevelbudapest
www.nextlevelbudapest.com
www.facebook.com/nextlevelbudapest

COVID19 BELÉPÉSI INFORMÁCIÓK

A jelenlegi járványügyi intézkedések mellett milyen feltételekkel vehetek részt az Akvárium Klub rendezvényein?

A kormány rendelete alapján zenés-táncos rendezvényeket kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeink látogathatják.

A belépés két módon lehetséges:
-Érvényes védettségi igazolvány + személyi igazolvány vagy útlevél felmutatásával
-EESZT telefonos alkalmazáson belüli védettségi igazolvány + személyi igazolvány vagy útlevél felmutatásával

A jogszabály értelmében nem áll módunkban elfogadni semmilyen más (papír)formátumú igazolást, sem negatív PCR tesztet (sem oltási igazolást, sem orvosi papírokat).
Szeretnénk látogatóink figyelmét felhívni arra, hogy a jogszabályokat nem mi határozzuk meg, azonban azokat kötelesek vagyunk betartani.
Kérjük, csak akkor vásárolj belépőjegyet, amennyiben a rendezvényre történő belépéskor ezekkel rendelkezni fogsz. Ezek hiányában, illetve a szükséges igazolások/igazolványok érvényességi idejének lejárta esetén a szervező megtagadja a rendezvényre történő belépést és kizárja a jegy, termék, szolgáltatás visszatérítését.

A védettségi igazolásokról bővebb információt ezen a linken találhattok.
https://www.hah.hu/hireink/koronavirus/kormanyrendeletek-a-vedelmi-intezkedesekrol

Védettségi igazolással rendelkező külföldi látogatók is részt vehetnek az Akvárium Klub rendezvényein?

A hatályos jogszabályoknak megfelelően zenés-táncos rendezvényeken a felsorolt országok által kibocsátott védettségi igazolással rendelkező külföldi állampolgárok vehetnek részt. A járványügyi készültségi időszak utazási korlátozásairól szóló 408/2020. (VIII. 30.) Korm. rendelet 19/A. § szerinti, az egyes érintett államok Magyarország által elfogadott védettségi igazolásainak országait és mintáit a lenti linken találjátok. A szabályok szerint PCR tesztet sajnos nem tudunk elfogadni.

Az igazolások az adott országból származó igazolvánnyal vagy útlevéllel együtt tudjuk elfogadni.

https://kormany.hu/kulgazdasagi-es-kulugyminiszterium/vedettsegi-igazolasok

2021. július 1-től nem magyar állampolgárok vagy magyarországi lakcímmel nem rendelkező magyar állampolgárok esetében elfogadunk uniós digitális Covid-igazolást is az oltottságról vagy átesettségről.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok