Nov.

24.

szombat

Nov.

24.

szombat

New Level Empire

Kapunyitás: 19:00

Kishall
Jegytípusok

New Level Empire

Kapunyitás: 19:00

Kishall

2013-as alakulása óta a zenekar a hazai zenei rádiók játszási listáinak éllovasa. Az együttes célja, hogy alapjaiban reformálja meg a modern dance zenét: az eddig kizárólag Dj-k által bemutatott műfajt a New Level Empire zenekari formátumban, hangszeres megoldásokkal kelti életre és viszi színpadra. A csapat alapító tagjai a hazai zenei szcéna jól ismert szereplői: a doboknál a techno dj, Nyújtó Sándor (DJ Newl), a billentyűknél a számtalan könnyűzenei produkció mögött zeneszerzőként “megbúvó” Krajczár Péter (Krash). Hozzájuk csatlakozott az underground női DJ, Mayer Petra (Shizuka), majd énekesként a televíziós műsorvezető és dalszerző-gitáros Ujvári Zoltán Szilveszter (Zola). A 2016-os év több változást is hozott az együttes életében: ekkor csatlakozott a basszusgitáros Seprényi Fanni, aki a rockszcénából érkezett és jelenleg is a Holy Chicks rockbanda tagja. 2018-ban a formáció megtartotta az öttagú felállást, gitárfronton Lelovics Györggyel kiegészülve játszanak.
2018 rengeteg izgalmat tartogat még a New Level Empire rajongók számára, akik ebben a szezonban sem maradnak kedvenc zenekaruk élő fellépései nélkül, többek között novemberben találkozhattok velük az Akvárium Klubban!

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok