New Era - Real Talk

május 27. szombat kapunyitás: 12:00
korhatár 16 KisHALL

Új éra és új szemléletmód indul a magyar videózásban! A New Era első "Real Talk" névre hallgató rendezvénye egy szakmai vonalat megcélzó újító szándékú rendezvénysorozat első állomása egy érettebb, komolyabb célcsoportot megcélozva.

A videózás már több éves múltra tekint vissza, mialatt már csatornák sokasága nőtte ki magát itthon. Videósok értek el több százezres nézői táborokat, építettek fel és növesztettek ki közösségeket, rajongótáborokat a semmiből. Rendezvények töltődnek meg rajongók ezreivel, tízezreivel, szponzorok állnak videósok mellé tömegével. 2017-re pár év alatt ez a platform elérte azt amit kevesen gondoltak volna és meghatározó tényező lett a médiában, klasszikus médiás celebritások népszerűségét többszörösen felülmúlva.

Kik ezek a személyek akik a YouTube felületén megjelennek és tömegeket mozgatnak meg? Miben rejlik a sikerük? Mit gondolnak a jelenlegi videózásról, társaikról és magáról a videózás hátteréről? Hogyan érték el az ahol vannak? Hogyan építettek közösséget és mi előnyük/hátrányuk származik ebből? Van e segítségük vagy egyedül dolgoznak? Normális munka e ez egyáltalán? Mennyi időt és energiát vesz el és meg lehet/érdemes ebből élni? Női videós érthet a beauty-n kívül máshoz is és mennyire tud érvényesülni jelenleg? Szponzoráció és a szponzor egy kötelező rossz? El TVsedhet a YouTube? Mik a jelenlegi videós trendek és jók e az irányok? Milyen felelősséggel tartozik egy videós a nézői felé azzal kapcsolatban amit előállít? Ő neveli a fiatalokat vagy a szülő? Mennyi esélye van egy új videósnak jelenleg a berobbanásra? Telített ez a piac? VLOGgerség mögött van valós tartalom? Miért ennyire népszerű? Gamingben lehet fejlődni és érdemes különleges tartalmakat gyártani vagy rá kell állni a megszokott és sokak által már kikövezett útra?

Ezekre a kérdésekre és még sok másra is választ kaphat illetve Radics Peti exkluzív premier koncertjét is meghallgathatja az aki ellátogat ezen a napon az Akváriumba.

A rendezvény élőben lesz streamelve a TheVR csatornáján azok számára akik nem tudtak jegyet vásárolni.

A nap célja megmutatni azt, hogy lehet minőségi a videózás, megmutatja annak hátterét, betekintést enged a kulisszák mögé és egyfajta perspektívát nyújt mindenki számára aki ebbe lehetőséget lát vagy csak rajong érte. Nyíltan beszélve eddig elhallgatott és ki nem mondott dolgokról egy emberközeli, barátságos környezetben, közvetlenül a nézők felé.

Rendezvényen részt vevő videósok:

Ábel Von Müller, Boldzer, BroadTest, Brown, ,CultureGeeks , Gamegeek, Henry Kettner, Latin Papucs, Matsukei, Nana, Nessaj, Otherworld, Paplovag, Paul Street, Radics Peti, Retroshock, TheVR, Török Ábel, Ungdani, Walrusz.

Figyelem, a jegyek korlátozott számban érhetők el!

Korhatár: 16+