Márc.

20.

péntek

Márc.

20.

péntek

Modern 20’s – Electro Swing Party

Kapunyitás: 19:00

Kishall
Jegytípusok

Modern 20’s – Electro Swing Party

Kapunyitás: 19:00

Kishall

MODERN 20’s – Electro Swing Party

Szereted PAROV STELAR, a CARAVAN PALACE, ALICE FRANCIS, vagy akár a DELADAP zenéjét?
Tudod, ki az a NAGY GATSBY? Nézed a PEAKY BLINDERS című sorozatot?
Ha a válasz IGEN, akkor itt a helyed Neked is!

Egy este, mikor fénytengerben úszik a metropolis, de árnyékában a legpazarabbul berendezett mulatók és exkluzív klubok helyiségeiben terpeszkedik szemérmetlenül a mámor és a “bűn”. Mikor a nagyvárosi dzsungel csillogása semmihez sem fogható! Elegancia, sikk, egy kis flanc, dekadens, frivol miliő, csipetnyi pucc. Egy nem mindennapi party, ahová akár be is lehet öltözni!

A magyar electro swing legautentikusabb formációja, a HONKY CREW büszkén mutatja be a MODERN 20’s partyt, ami nem más, mint egy 20-as 30-as éveket, azaz a jazz-korszakot idéző, ám minden tekintetben modern rendezvény és lemezbemutató koncert show.
Egy különleges este a varázslat jegyében, kombinációja az élőzene és DJ-k nyújtotta lenyűgöző élménynek, felejthetetlen látvánnyal, megidézve a szesztilalom underground korszakát, mai köntösbe bújtatva, újracsomagolva színesben.

Ez a magávalragadó zene, és életérzés mindenkit táncra csábít és bulizni hív!

Program:
Az estet a STEREO SWING nyitja, a nagyszerű swing díva, SZŰCS GABI közreműködésével. A Fonogram-díjra jelölt formáció zenéjét és koncertjeit egyedi hangzás és fergeteges színpadi show jellemzi. Improvizáció, elektronika, swing és jazz, Nagy Gatsby-hangulat és virtuóz hangszeres játék.
Az est fő fellépője a DJ ORDIMAN és TAMÁSI LÁSZLÓ dobos-zeneszerző nevével fémjelzett HONKY CREW, akik a 2020. március 20-án megjelenő, MODERN 20s nagylemezüket ünneplik a pörgős, pezsgő estével, amely a korábbi Gatsby party-k hangulatát varázsolja az Akvárium falai közé.
A HONKY CREW állandó közreműködő fúvósaként velünk lesz JÁSZ ANDRIS, a magyar könnyűzenei élet kiváló jazz szaxofonosa; valamint WAGNER GÁBOR trombitás, akit számos big band zenekarból, és kisebb formációkból is ismerhetünk.

A koncerten több meglepetésvendég is közreműködik, többek között Egri Péter (Mystery Gang), az egyedülálló élményt zsonglőrök és artisták színesítik!

19.00 – 20.00: warm up – Dj Suefo
20.00 – 21.00: Stereo Swing feat Szűcs Gabi
21.00 – 21.30: artista bemutató
21.30 – 22.55: Honky Crew

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok