Nov.

07.

csütörtök

Nov.

07.

csütörtök

Middlemist Red // Platon Karataev

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall
Jegytípusok

Middlemist Red // Platon Karataev

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

Budapest két meghatározó, külföldön is egyre többet koncertező zenekara egy este lép fel az Akváriumban. A Platon Karataev az Atoms című, második albumáról, a Middlemist Red pedig a készülő harmadik nagylemezéről hoz új számokat.

A Middlemist Red az atmoszférikus és pszichedelikus rock hangzásainak egy olyan egyvelegében találta meg új hangját, mely újraértelmezi azokat egy 21. századi környezetben. A zenekar 2012-ben alakult és hamar jelentős figyelmet kapott itthon és külföldön is. Az első (Supersonic Overdrive, 2014) és második (Ripple Soul, 2016) albumok megjelenése között a zenekarnak többször lehetősége nyílt bemutatni tehetségét Európa-szerte. A zenekar épp a harmadik nagylemezén dolgozik, melyről új számokat mutat majd be az Akvárium színpadán.

Facebook – https://www.facebook.com/middlemistredofficial/
Instagram – https://www.instagram.com/middlemistredofficial
Youtube – https://www.youtube.com/user/themiddlemistred/videos
Spotify  – https://open.spotify.com/artist/54EG4atyBbq8BQVDueWtpd

A Platon Karataev bemutatja legújabb lemezének dalait. Az új album bár hangzásban eltávolodik az első lemez számaitól, ugyanabból a magból építkezik. A dalok a zsibbadást, a lebegést és a dermedtséget járják körül, hiszen Pilinszky szavaival élve, mindannyian didergő atomok vagyunk. A Platon Karataev első single-je, az ‘Elevator’ 2017-ben a német és angol Spotify viral listákon is előkelő helyet ért el, első lemezük, a ‘For Her’ dalait pedig közel 3 milliószor stream-elték a Spotify-on, főleg Németországól, Angliából és Amerikából.

Platon Karataev:
Facebook – https://www.facebook.com/platonkrtv/
Instagram – https://www.instagram.com/platonkrtv/
Youtube – https://www.youtube.com/channel/UCksKc1KIb4vHmiHAX3JoiAA/featured
Spotify – https://open.spotify.com/artist/1UhMZ8UOtCadyW7NIWx6pI

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok