Nov.

07.

csütörtök

Nov.

07.

csütörtök

Middlemist Red // Platon Karataev

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall
Jegytípusok

Middlemist Red // Platon Karataev

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

Budapest két meghatározó, külföldön is egyre többet koncertező zenekara egy este lép fel az Akváriumban. A Platon Karataev az Atoms című, második albumáról, a Middlemist Red pedig a készülő harmadik nagylemezéről hoz új számokat.

A Middlemist Red az atmoszférikus és pszichedelikus rock hangzásainak egy olyan egyvelegében találta meg új hangját, mely újraértelmezi azokat egy 21. századi környezetben. A zenekar 2012-ben alakult és hamar jelentős figyelmet kapott itthon és külföldön is. Az első (Supersonic Overdrive, 2014) és második (Ripple Soul, 2016) albumok megjelenése között a zenekarnak többször lehetősége nyílt bemutatni tehetségét Európa-szerte. A zenekar épp a harmadik nagylemezén dolgozik, melyről új számokat mutat majd be az Akvárium színpadán.

Facebook – https://www.facebook.com/middlemistredofficial/
Instagram – https://www.instagram.com/middlemistredofficial
Youtube – https://www.youtube.com/user/themiddlemistred/videos
Spotify  – https://open.spotify.com/artist/54EG4atyBbq8BQVDueWtpd

A Platon Karataev bemutatja legújabb lemezének dalait. Az új album bár hangzásban eltávolodik az első lemez számaitól, ugyanabból a magból építkezik. A dalok a zsibbadást, a lebegést és a dermedtséget járják körül, hiszen Pilinszky szavaival élve, mindannyian didergő atomok vagyunk. A Platon Karataev első single-je, az ‘Elevator’ 2017-ben a német és angol Spotify viral listákon is előkelő helyet ért el, első lemezük, a ‘For Her’ dalait pedig közel 3 milliószor stream-elték a Spotify-on, főleg Németországól, Angliából és Amerikából.

Platon Karataev:
Facebook – https://www.facebook.com/platonkrtv/
Instagram – https://www.instagram.com/platonkrtv/
Youtube – https://www.youtube.com/channel/UCksKc1KIb4vHmiHAX3JoiAA/featured
Spotify – https://open.spotify.com/artist/1UhMZ8UOtCadyW7NIWx6pI

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok