Márc.

10.

péntek

Márc.

10.

péntek

Mezerg

Kapunyitás: 18:30

Nagyhall
Jegytípusok

Mezerg

Kapunyitás: 18:30

Nagyhall

Bátran kijelenthetjük, hogy az elképesztően sokoldalú és tehetséges Mezerg egy olyan előadó, akiből nem sok van a világon.

Hangszerként használ szinte bármit ami az útjába kerül és lépésről lépésre építi fel a produkciót. Mezerg a tökéletes átmenet az elektronikus zene és az akusztikus produkciók között, aki egyszemélyes előadóként sorra hódítja meg a világ legismertebb klubjait.

2022-es turnéja után készen áll arra, hogy idén ősszel újra turnébuszra szálljon és először az Egyesült Államokban, majd 2023 elején ismét Európában kápráztassa el a közönséget.

Egészen elképesztő, tavaszi teltházas KisHallos koncertje után, 2023. március 10-én a NagyHall színpadán tér vissza Mezerg, az Akvárium Klubba!

18:30 kapunyitás
19:10 – 19:40 Galactic Jackson
20:00 – 21:30 Mezerg

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok