Nov.

08.

péntek

Nov.

08.

péntek

Methamorphozis x Metha 7 hours dj set

Kapunyitás: 23:00

VOLT Lokál
Korhatár: 18
Jegytípusok

Methamorphozis x Metha 7 hours dj set

Kapunyitás: 23:00

VOLT Lokál
Korhatár: 18

Methamorphozis x Metha 7-hour dj set x BTH party

☰ Methamorphozis ☰

Metha live + 7-hour dj set, Mephisto album release party

“Nem a stílusok, csak a jó zenék számítanak”

Gyertek és legyen tánc! 🙂

infók:

Metha eddig is a különleges, saját hangzásáról volt ismert, aki elvitathatatlan tehetséggel és elismertséggel alakította a hazai breakbeat-et , és került be ugyanígy a techno világába. Mindezt úgy, hogy kikerülhetetlenül hatással volt egyik stílussal a másikra, ami minden esetben egy speciális hangzást ad azoknak a producereknek, akik éveket töltöttek el egy másik műfajban.

Metha ráadásul rendszeresen örvendeztette meg a budapesti éjszakát és a Be Massive rajongóit egy-egy maratoni szettel, amelyek 7 órán keresztül szóltak. Mindez pedig nem lesz másként idén sem, sőt, olyannyira nem, hogy egy egészen különleges apropó koronázza meg a soron következő Methamorphozis bulit.

Ez pedig nem más, mint Metha Tempo album premierje is, amely decemberben jelenik majd meg. Ez lesz Metha második albuma!
Az album szereplő számok közül a
Albatross művét Solomun többször is játszotta de lesznek még zenék amiket Richie Hawtin, Egbert, Noir, Joseph Capriati is pörgette.

Helyszín

VOLT Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes VOLT Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival, lenyűgöző belső dizájnjával és minden péntek és szombat este jelentkező party-jaival.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok