Okt.

23.

péntek

Okt.

23.

péntek

METEO Electric Circuit Jazz Orchestra – Downtown CAFe

Kapunyitás: 19:00

VOLT Lokál
Ingyenes!

METEO Electric Circuit Jazz Orchestra – Downtown CAFe

Kapunyitás: 19:00

VOLT Lokál
Downtown CAFe – Kiszakadás a komfortzónából

Két éve indult el az Akvárium Klub és a CAFe Budapest közös klubsorozata, a DownTown CAFe. A fellépő együttesekben és formációkban, ismert előadóművészek side-projektjeiben közös a kísérletezés és az improvizáció iránti elköteleződés, és persze az is, hogy közönségüket hasonlóan kísérletezőnek és minden újra nyitottnak képzelik el, elég merésznek ahhoz, hogy kiszakadjanak a komfortzónából.

A METEO mögött zajos effektekkel, torzított szintikkel operáló hattagú noise pop bandát ismerhetünk meg. Dallamviláguk fülbemászó és skizofrén, pont úgy, mint a nevüket ihlető magyar posztapokaliptikus cyberpunkfilm. A 2015-ös Kikeltető döntősei olyan zenekarokkal is játszottak, mint a The Qualitons, a Manoya vagy az amerikai Moon Duo. 2019-ben első nagylemezük, a Hayline széles körű elismerést kapott.

A koncert a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében az Akvárium Klubbal közös programként, a Müpa szervezésében valósul meg.

Helyszín

VOLT Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes VOLT Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival, lenyűgöző belső dizájnjával és minden péntek és szombat este jelentkező party-jaival.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Ingyenes!