Szept.

19.

szombat

Szept.

19.

szombat

Mateo & Spirit All Night Long

Kapunyitás: 23:30

Nagyhall
Korhatár: 18
Jegytípusok

Mateo & Spirit All Night Long

Kapunyitás: 23:30

Nagyhall
Korhatár: 18

Íme pár fontos információ!

‼️Limitált számban még tudtok jegyet vásárolni online a deadcode weboldalán, illetve holnap este 23:00-tól a helyszínen
‼️A belépőket nem muszáj kinyomtatni, elég telefonról felmutatni a QR kódot/vonalkódot.
‼️Ahogy a térképen is láthatjátok, az Erzsébet téri kislépcsőről jobbra kanyarodva, az AranyHallban találjátok a jegybeváltást/jegyértékesítést, a sárgával jelölt sávban pedig a NagyHall bejáratát, a mosdót és a ruhatárat, ahova csak karszalaggal tudtok belépni
FONTOS! Kérjük, hogy rendezvényeinkre csak és kizárólag egészségesen gyertek, ha egy kicsit is rosszul érzitek magatokat, köhögtök, vagy egyéb hasonló tüneteitek vannak, akkor maradjatok otthon! Érkezéskor érintés nélküli hőmérővel megmérhetjük a lázad és 37,5 fok felett nem tudunk beengedni, így kérjük, ennek tudatában induljatok el. Érkezéskor alaposan mossatok kezet, illetve a klub területén több helyen is találtok kézfertőtlenítőket, ezeket kérjük, hogy itt tartózkodásotok során használjátok minél többször! A maszk viselése ajánlott.

Vigyázzatok magatokra, jó szórakozást!

 

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok