Jan.

17. - 18.

Jan.

17. - 18.

Margaret Island

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall
Jegytípusok

Margaret Island

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

Az Akvárium Klub NagyHalljában nyitja a 2020-as évet Budapesten a Margaret Island zenekar, ami egyben a csapat első klubkoncertje lesz az őszi szimfonikus Csend turnéjukat követően.

Margaret Island:

Lábas Viki –  ének
Füstös Bálint –  gitár
Törőcsik Kristóf –  basszusgitár
Verók Tamás – gitár
Koltay Kurszán – zongora
Gerendás Dániel – dob
Sárkány Bertalan – ütőhangszerek

Vendég: Perpetuum 

A 2017-ben alakult Perpetuum zenéje több műfajból táplálkozik: jazzes, rockos, popos, pszichedelikus és elektronikus elemek is megtalálhatók zenéjükben. Több tehetségkutatón jutottak a dobogóig, többek között Budafoki Pincejárat Tehetségkutatóján, a Mustra versenyen és a Roxiget Fesztiválon is.

Perpetuum: Fade: https://youtu.be/phjjOuNTcys

Bővebben a zenekarról: https://www.facebook.com/perpetuumklub/

 

 

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok