Nov.

13.

péntek

Nov.

13.

péntek

Magidom 10 éves születésnapi koncert | vendég: Ed Is On

Kapunyitás: 19:00

Kishall
Jegytípusok

Magidom 10 éves születésnapi koncert | vendég: Ed Is On

Kapunyitás: 19:00

Kishall

10 éves szülinapját ünnepli a Magidom az Akváriumban! A srácok az elmúlt évtizedben megjártak apró és egészen nagy színpadokat, szuper zenekarokkal kalandoztak együtt, koncertszínházat álmodtak, klipeket barkácsoltak, és nem utolsó sorban írtak több mint 40 dalt. November 13-án ezekből az élményekből gyúrnak össze egy különleges, sosem hallott koncertet, ahol a legnépszerűbb dalok mellett néhány igazi ritkaság is előkerül majd.

Az estét az Ed Is On nyitja, akik formabontó szövegekkel,fülbemászó dallamokkal, és Tasnádi Bence színész-frontember vezetésével igazán szuggesztív előadásmóddal alapozzák meg a hangulatot.

Jegyek korlátozott számban! A járványhelyzetnek megfelelően nagyon fogunk figyelni rá, hogy mindenki biztonságban élvezhesse a koncertet. Maszk nélkül senki ne induljon útnak!:)

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok