Ápr.

06.

szombat

Ápr.

06.

szombat

Lost Frequencies – ELMARAD!

Kapunyitás: 23:30

Nagyhall
Korhatár: 18
Jegytípusok

Lost Frequencies – ELMARAD!

Kapunyitás: 23:30

Nagyhall
Korhatár: 18

ELMARAD!

Sajnálatos módon az április 6-ai Lost Frequencies buli rajtunk kívülálló okok miatt elmaradt.
A rendezvény pótlására nem találtunk megfelelő időpontot, így az ÖSSZES JEGY ÁRÁT VISSZATÉRÍTJÜK!

A visszatérítés menete:
A személyesen vásárolt jegyeket az Akvárium Klub jegypénztárában tudjátok visszaváltani ÁPRILIS 8-tól nyitva tartási időben, az online vásárlókkal pedig emailben vesszük fel a kapcsolatot.
Fontos! A jegyeket április 30. 20:00 óráig tudjátok visszaváltani!

Nagyon sajnáljuk a kellemetlenséget és köszönjük a megértéseteket!

Mindeközben természetesen azon vagyunk, hogy minél hamarabb találjunk dátumot a fellépővel és managementjével a pótlásra, így bízunk abban, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettek hamarosan láthatjuk őt klubunkban.

 

Mindössze 20 évesen, az Are You With Me című számmal robbant be Felix de Laet, közismertebb nevén Lost Frequencies.  

Reality, Like I Love You, Melody vagy éppen a Crazy számaival sorra hódítja meg a lejátszási listákat, 2015-ben átvette a “Hit of the Year” díjat is, s mindössze három év alatt előkelő helyre jutott a DJ MAG toplistáján, ami egészen egyedülálló teljesítmény. 

A világsztár Tomorrowland rezidens április 6-án az Akvárium NagyHallban mutatja meg, hogy méltán uralja évek óta az összes belga top chartot!

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok