Ápr.

06.

szombat

Ápr.

06.

szombat

Lost Frequencies – ELMARAD!

Kapunyitás: 23:30

Nagyhall
Korhatár: 18
Jegytípusok

Lost Frequencies – ELMARAD!

Kapunyitás: 23:30

Nagyhall
Korhatár: 18

ELMARAD!

Sajnálatos módon az április 6-ai Lost Frequencies buli rajtunk kívülálló okok miatt elmaradt.
A rendezvény pótlására nem találtunk megfelelő időpontot, így az ÖSSZES JEGY ÁRÁT VISSZATÉRÍTJÜK!

A visszatérítés menete:
A személyesen vásárolt jegyeket az Akvárium Klub jegypénztárában tudjátok visszaváltani ÁPRILIS 8-tól nyitva tartási időben, az online vásárlókkal pedig emailben vesszük fel a kapcsolatot.
Fontos! A jegyeket április 30. 20:00 óráig tudjátok visszaváltani!

Nagyon sajnáljuk a kellemetlenséget és köszönjük a megértéseteket!

Mindeközben természetesen azon vagyunk, hogy minél hamarabb találjunk dátumot a fellépővel és managementjével a pótlásra, így bízunk abban, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettek hamarosan láthatjuk őt klubunkban.

 

Mindössze 20 évesen, az Are You With Me című számmal robbant be Felix de Laet, közismertebb nevén Lost Frequencies.  

Reality, Like I Love You, Melody vagy éppen a Crazy számaival sorra hódítja meg a lejátszási listákat, 2015-ben átvette a “Hit of the Year” díjat is, s mindössze három év alatt előkelő helyre jutott a DJ MAG toplistáján, ami egészen egyedülálló teljesítmény. 

A világsztár Tomorrowland rezidens április 6-án az Akvárium NagyHallban mutatja meg, hogy méltán uralja évek óta az összes belga top chartot!

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok