Júl.

04.

szombat

Júl.

04.

szombat

LESZ VOLT! filmbemutató

Kapunyitás: 20:30

Terasz
Ingyenes!

LESZ VOLT! filmbemutató

Kapunyitás: 20:30

Terasz

A Soproni, a Petőfi TV és a Petőfi Rádió bemutatja:
LESZ VOLT!
A film.

Normális esetben ilyenkor már nagyon szoktunk izgulni. Két nap van a VOLTig, állnak a színpadok, ezerrel készülődünk a nyitásra és nagyon várunk Titeket Sopronban! Idén más a helyzet… Sokat gondolkodtunk azon, hogy mivel tudnánk legalább egy kicsit pótolni az elmaradt Telekom VOLT Fesztivált.

Készültünk Nektek egy meglepetéssel: a LESZ VOLT! című film a Telekom VOLT Fesztivál 28 éves történetének legszebb és legemlékezetesebb pillanatait foglalja össze, rengeteg interjúval, koncertrészlettel. Nézzük együtt az idei VOLT tervezett időpontjában, július 4-én, szombaton este fél 9-kor a soproni Fő téren és Budapesten az Akvárium teraszán!

SZEREPLŐK
Ákos * Anima Sound System * Animal Cannibals * Arctic Monkeys * Billy Idol * Cypress Hill * Faith No More * Halott Pénz * Iron Maiden * Ligeti Nagy Tamás * Lovasi András * Margaret Island * Milky Chance * Morcheeba * Motörhead * Müller Péter Sziámi * My Chemical Romance * Papa Roach * Prodigy * Punnany Massif * Quimby * Roy és Ádám * Skillet * Slash * Slayer * Slipknot * SUM41 * Tankcsapda * The Cult * Thirty Seconds To Mars * Wellhello * a VOLT szervező csapata

Vedd fel a kedvenc VOLTos pólódat és töltsünk együtt egy csodálatos estét kedvenc hazai- és világsztárjaink társaságában, idézzük meg a VOLT hangulatát! Sopronban a vetítés előtt 19 órától DJ Jokó lép fel, az Akváriumban a vetítés után pedig a VOLT Lokálban LESZ VOLT buli veszi kezdetét 22:00 órától DJ Dedmani, Venom és Columbo részvételével.

A szabályok szerint mindkét helyszínen legfeljebb 500-an lehetünk, július 5-én, vasárnap este azonban országos TV-premier keretében a Petőfi TV mutatja be a filmet. #leszVOLT #telekom #soproni #petőfi

Helyszín

Terasz

A zenei és kulturális programokon kívül az Akvárium legfőbb vonzereje a több száz fő befogadására alkalmas terasz, ami hangulatos találkozási pontként szolgálhat bárki számára, aki megfordul Budapest belvárosban.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Ingyenes!