Máj.

11.

szombat

Máj.

11.

szombat

Krúbi: Kihangosítva

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall
Jegytípusok

Krúbi: Kihangosítva

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall

Amikor Krúbi legutóbb az Akváriumban járt, két szám között elhangzott az azóta legendássá vált kérdés, amit előtte talán senki nem mert megfogalmazni. Még ma is úgy hallom a fejemben a mondatot, mintha csak tegnap történt volna. Fogta a mikrofont, a közönségre nézett, és lágyan azt suttogta: HOGY VAGYTOK BUDAPEEEEEEEEEEEST????

A közönségben könnybe lábadtak a szemek. Megérdemeljük mi ezt a forradalmárt? – motyogták egymás között. Mindenki arról papolt nekik egész életükben, hogy mit kellene tenniük, hogyan kellene érezniük magunkat, és legfőképp, hogy igyanak meg gyorsan egy-két malibut (amit a közönségben legtöbben a koncert előtt meg is tettek.)

Azt viszont soha nem kérdezte senki, hogy ŐK hogy vannak, és ŐK mit szeretnének mondani…

A közönségben a fiataloknak az ajkai egyszerre nyíltak, hogy felszabadulhasson végre ami egy életen át el lett nyomva, és kitörhessen értelmezhető szavak formájában, hogy hogy vannak… de túl nagy volt a teher. Artikulálatlan ordítás és sikoltás hagyta el a közönség száját, és Krúbinak esélye sem volt, hogy értse a szavakat, és megtudja végre, hogy Budapest hogy van.

Ám Krúbi nem az a típus, aki könnyen feladja. Ó nem. Május 11-én visszatér az Akvárium nagytermébe az új, Zárolás Feloldva című kislemezének a dalaival kiegészülve, hogy újra feltegye a fiataloknak a szállóigévé vált kérdést. Meg fogja tudni ezúttal a választ? Ezt nem tudhatja senki. Egy viszont biztos: ha újból artikulálatlan ordításba torkollik a közönség hangja, és ismét nem tudjuk majd kivenni a szavakat… ha nem is értjük, mit akarnak mondani… valahol mélyen talán mégis érezni és érteni fogjuk.

A koncert előtt bemelegít: Kapitány Máté, Gege, Lil Frakk

Ott tali.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok