Nov.

17.

szombat

Nov.

17.

szombat

Konyha – Lemezbemutató koncert

Kapunyitás: 19:00

Kishall
Felhasználható utalványok:
Erzsébet utalvány Erzsébet utalvány
Jegytípusok

Konyha – Lemezbemutató koncert

Kapunyitás: 19:00

Kishall
Felhasználható utalványok:
Erzsébet utalvány Erzsébet utalvány

Negyedik, a korábbiakhoz képest rendhagyó módon készülő albumát mutatja be a Konyha zenekar az Akvárium Klubban. Az album nagy részét ugyanis maguk veszik fel és a produceri munkát sem bízzák másra. “Feltűnt, hogy a próbateremben sebtében felvett demóinkban valahogy mindig több a lélek, mint a stúdiófelvételekben – annak ellenére hogy az összes lemezünk alapjait mindig élőben, együtt játszva vettük fel. Most még tovább megyünk: néhány napra beköltözünk egy balatoni házba és Haller Dani basszusgitárosunk vezetésével ott fejezzük be az új lemezt, a stúdióknál lazább környezetben, több teret engedve a zenei spontaneitásnak.” – nyilatkozta Szepesi Mátyás, a csapat frontembere. A Konyha eddigi legéletvidámabb, legpozitívabb anyagából már 4-5 dalt hallhattak a koncertre járók: a tavasszal videóklippel kihozott “Hazaérsz” hamar beépült a koncertműsorba, ahogy a “Százszor visszajátszott” című új dal is, amelyik a nyári koncertek után úgy tűnik, sokak nagy kedvence lesz.

Természetesen egy hasonlóan fontos Konyha koncert nem lehet teljes a zenekar hűséges fúvósszekciója, a Subicz Gábor vezette Hőlégbefúvók nélkül, akik szintén új meglepetésekkel készülnek a lemezbemutatóra.

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok