Máj.

13.

péntek

Máj.

13.

péntek

Kid Francescoli, support: OIEE

Kapunyitás: 19:00

Kishall
Jegytípusok

Kid Francescoli, support: OIEE

Kapunyitás: 19:00

Kishall

Képzelj el egy “U” alakú tengerpartot, ahol ringatóznak a parkoló hajók, az emberek pedig békésen várakoznak a hajótúrájuk előtt. Mindenféle ember jelen van, akik általában valamilyen italt kortyolgatnak a lenyugvó nap fénye alatt. Gondolhatnád, hogy egy egzotikus görög szigeten járunk, azonban ez a hely csupán csak pár percre van Franciaország második legnagyobb városának a központjától, Marseille-től. Ez a mesés hely nem más, mint Vallon des Auffes. Itt született meg a Kid Francescoli ötödik albuma, a Lovers.

A Kid Francescoli csapat érdekessége, hogy míg korábban csak Mathieu Hocine és Julia Minkin alkotta, mára már több hölgy is csatlakozott hozzájuk. Az egyikőjük Sarah Rebecca, aki a French 79-ből lehet ismerős, de énekel a csapatban Nassee a francia székhelyű, de madridi születésű és egyébként itáliai-marokkói énekesnő is. Ezen felül nem szabad nem megemlíteni Alizée-t, vagyis iOnit, aki nélkül nem lenne teljes a formáció.

Négy nagyon különböző előadó, akik angolul, franciául és portugálul énekelnek majd 2022. május 13-án az Akvárium Klubban!

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok