Jún.

25.

vasárnap

Jún.

25.

vasárnap

Kevin Morby (USA)

Kapunyitás: 19:00

Kishall
Jegytípusok

Kevin Morby (USA)

Kapunyitás: 19:00

Kishall

Az egész történet onnan indul, hogy Kevin Morby nézeget egy doboznyi családi fotót gyermekkori házának pincéjében, Kansas City-ben. Néhány órával korábban, a családi vacsora közben édesapja összeesett és kórházba kellett szállítani. A képek nézegetése közben Morby még mindig érezte a testébe szorult sokkot és félelmet. Addig nézegette a képeket, mígnem meglátta édesapját fiatalon, büszkén és erősen, ahogy ingjében pózol a fűben. Szerencsére édesapja jobban lett, viszont Morby a félelem, a szorongás és a remény gondolatai között cikázott.

Elindult Memphisbe, beköltözött a Peabody Hotel 409-es szobájába és esténként hangfelvételen rögzítette ötleteit. A dalok csak úgy jöttek. Ez az időszak arról szólt, hogy mit kezdjünk azzal a kevés idővel, amink van. Ebből az elmélkedésből született meg a 2022-es ‘This Is A Photograph’ album.

Ahogy ez a lemez is emlékeztet minket, az idő legyőzhetetlen. De mégis mit teszünk, míg itt vagyunk? Eltemetjük hallottainkat, meglátogatjuk a sírjukat és megteszünk mindent, hogy tiszteljük őket és amit ők képviseltek. Ha elbukunk, újra megpróbáljuk. Aggódni fogunk mindazokért, akiket szeretünk, mert megöregszenek, gyengék és törékenyek lesznek. De nevetni fogunk, amíg nem fáj. Emlékezni fogunk rájuk, arra, hogyan néztek ki fiatalon, kiöltözve. Elbúcsúzunk barátainktól, majd belecsúszunk egy álomba és nézzük, ahogy a nap újra felkel.

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok