Márc.

16.

szombat

Márc.

16.

szombat

JETLAG + Bermuda

Kapunyitás: 19:30

Kishall
Jegytípusok

JETLAG + Bermuda

Kapunyitás: 19:30

Kishall

Március 16-án az Akváriumban egy közös koncerttel indítja a 2019-es szezont az ország két kedvelt, friss popzenét játszó zenekara a JETLAG és a Bermuda. ✈️ + △

A JETLAG, akik 2018-ra méltán vált a hazai klubok és fesztiválok állandó fellépőjévé, ezen az estén egy speciális szettel lép színpadra. A zenekarhoz csatlakozik Eckü a Hősökből, akivel együtt jegyzik a 2018-as Strand Fesztivál Official himnuszát, és itt debütál majd egy vadonatúj trekk is, amelyet JumoDaddyvel közösen készítettek. A csapattól már megszokott látványos show és kíméletlen pörgés várható, szóval érdemes elővételben becsekkolni az utazásra!

JΞTLAG ⬇⬇⬇
Instagram ✈️ https://www.instagram.com/jetlaginsta
Facebook ✈️ https://www.facebook.com/jetlagofficial
Youtube ✈️ http://www.youtube.com/c/JETLAGofficial
Spotify ✈️ http://tinyurl.com/jetlagspotify

Az estét a Bermuda nyitja, akik 2018-ban körbeturnézák az országot a WellHello társaságában, és alig pár hete jelent meg új daluk “Dőlj felém” címmel, melyben a Punnany Massif-ból ismert Felcser Máté működött közre. Ezen az estén hangzik majd el először a dal élőben, a számtalan meglepetés vendéggel készőlő koncerten a klasszik Bermuda slágerek mellett pedig már a készülő új dalaiból is játszik majd a zenekar.
Bermuda ⬇⬇⬇
Youtube △ https://www.youtube.com/Bermudamusicofficial
Facebook △ https://www.facebook.com/bermuda.hello
Instagram △ https://www.instagram.com/bermudapop

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok