Okt.

16.

szerda

Okt.

16.

szerda

JazzaJ: Parkins/Horváth/Pándi – Downtown CAFe

Kapunyitás: 19:30

VOLT Lokál
Ingyenes!

JazzaJ: Parkins/Horváth/Pándi – Downtown CAFe

Kapunyitás: 19:30

VOLT Lokál

JazzaJ : Parkins / Horváth / Pándi

A JazzaJ közel egy évtizede állhatatosan tereli közös színpadokra az improvizatív zene legkülönfélébb vidékein alkotókat. Azon dolgozik, hogy régiónk innovatív zenei színterének központjává Budapest váljon, amely az Európa-szerte dolgozó művészeknek nemcsak helyszínt, de egy meglepően műértő közönséget is kínál. Ezen az estén három olyan nagy zenész párbeszédének lehetünk tanúi, akik egymástól földrajzilag távol és eltérő műfajban aktívak, de összeköti őket a megalkuvást nem ismerő őszinte kifejezésmód.
—————————————————–

Az Akvárium Klub és a CAFe Budapest közös klubsorozata, a Downtown Café tavaly először mozdított ki ismerős zenei élményekből. Improvizatív zajzenei produkció, meditatív elektronika vagy kozmikus indie, a lényeg a megszokottól eltérő hangzásvilágok összefogása volt. A 2018-as siker után idén is a budapesti underground évek óta futó együttműködéseit vagy ismert zenészek sideprojektjeit hívtuk meg a Volt Lokál kistermébe. Készüljetek freejazzre, zajongásra, játékra, egyszeri együttállásokra, vetítésre és költészetre – vagyis sok, komfortzónából kiszakító kísérletezésre!

A belépés ingyenes!

👉🏻okt.12: 12z – Akvárium Klub – Downtown CAFe
👉🏻okt.13: Dzsindzsa másképp – Akvárium Klub – Downtown CAFe
👉🏻okt.19: Decolonize Your Mind Society – Akvárium Klub – Downtown CAFe
👉🏻okt.20: Harcsa/Keszég/Márkos/Benkő/Pándi: KASSÁK – Akvárium Klub

Helyszín

VOLT Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes VOLT Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival, lenyűgöző belső dizájnjával és minden péntek és szombat este jelentkező party-jaival.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Ingyenes!