Máj.

20.

péntek

Máj.

20.

péntek

Hooverphonic, vendég: Belau

Kapunyitás: 19:00

Kishall
Jegytípusok

Hooverphonic, vendég: Belau

Kapunyitás: 19:00

Kishall

A zenekar több mint 25 éve történt alapítása óta, a Hooverphonic előszeretettel kísérletezik több zenei műfaj elemeinek zenéjükbe illesztésével, a kezdeti dark trip hop-on túl akár poposabb vagy pszichedelikus motívumok is felbukkannak a zenekar hangzásában.

Az alapító tagok, Alex Callier és Raymond Geerts mellé 2020 őszén visszatért ikonikus énekesnő, Geike Arnaert. Így remek alkalom kínálkozik a turnén, hogy megidézzék a klasszikusnak számító “The Magnificient Tree” album nagy slágereit, de terítékre kerülnek az újabb kori slágerek is, ezen kívül a rajongók minden bizonnyal készülhetnek néhány meglepetésre is.

A Hooverphonic 2022. május 20-án érkezik Budapestre, a koncert helyszíne az Akváriumban Klub lesz.

Tehát: Utazásra fel!

Vendég: BELAU

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok