Dec.

05.

vasárnap

Dec.

05.

vasárnap

Hello Piac Karácsonyi Vásár

Kapunyitás: 10:00

Akvárium Klub

Hello Piac Karácsonyi Vásár

Kapunyitás: 10:00

Akvárium Klub

Karácsonyi Design Vásár az Akvárium Klubban!

Hangolódj a Karácsonyra az Akvárium Klubban, kapcsolódj ki egy kicsit, alkoss, nézelődj, vásárolj, ÉREZD JÓL MAGAD DECEMBER 5-én (vasárnap) és 12-én (vasárnap)!

Szerezd be mindenki karácsonyi ajándékát kényelmesen, rohanás nélkül, biztonságosan, egy helyen a Hello Piac Karácsonyi Design Vásárán!

Rengeteg csodaszép ajándék, különlegességek, kézműves kincsek, egyedi design alkotások, újrahasznosított kreatív termékek, natúr kozmetikumok, szappanok, ékszerek, ruhák, táskák, divat kiegészítők, DIY és vintage stílusú lakásdekorációs termék, kézműves gasztro készítmények.

MINDEN egy helyen, rengeteg magyar alkotó kínálatából! 

Vagy készítsd el egyedi, különleges ajándékaidat a helyszínen, a több különböző kézműves workshopok egyikén!

A Hello Piac egy különleges közösség, amely egyszerre képviseli a közösségi gondolkodás, a fenntarthatóság és a befogadó társadalom üzenetét. Közösségünk számára a legfontosabb, hogy előtérbe helyezzük a tudatos vásárlás fontosságát, a természetes anyagokból készült, környezetbarát termékeket, a magyar designerek/tervezők munkáit, illetve a fogyatékossággal élő barátaink által készített minőségi termékeket egyaránt!

A belépés INGYENES! A vásárra a CSALÁDOT, BARÁTOKAT és KISKEDVENCEITEKET is örömmel várjuk!

Szervezők: Hello Piac & Nem Adom Fel Alapítvány
Helyszín: Akvárium Klub // 1051 Budapest, Erzsébet tér 12.

Időpont: 
December 5. (vasárnap) // 10-18 óra 
December 12. (vasárnap) // 10-17 óra

További információk: info@hellopiac.hu

Nagy szeretettel várunk MINDENKIT!

*Az eseményre látogatók részvételükkel automatikusan hozzájárulnak, hogy a vásáron róluk kép- és hangfelvételek készüljenek, amiket a szervezők a jövőben saját kommunikációjukhoz díjmentesen felhasználhatnak.

Helyszín

Akvárium Klub

Budapest legmodernebb rendezvényhelyszíne

A megújult és kibővített Akváriumot új multifunkciós terek, bisztró étterem, elegáns design és professzionális építészeti megoldások jellemzik.
Budapest legújabb rendezvényhelyszíne alkalmas konferenciák, workshopok, partnertalálkozók, céges rendezvények, sajtótájékoztatók, és promóciók kompromisszumoktól mentes megvalósítására.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi