Márc.

22.

péntek

Márc.

22.

péntek

Havervagy Party

Kapunyitás: 22:00

VOLT Lokál
Korhatár: 18

Havervagy Party

Kapunyitás: 22:00

VOLT Lokál
Korhatár: 18

Immáron ötödik éve várunk Titeket egy különleges bulival az Akvárium Klubban található VOLT Lokálban!

Szeretjük házibulinak hívni a saját bulijainkat, és nem csak azért, mert ott csak zártkörűen mi vagyunk. Törekszünk arra, hogy helyszínben és hangulatban is olyan helyeket keressünk, amit Mi is szeretünk, és ahol haveribb a “feeling” is.

Az Akvárium VOLT Lokál egy ilyen hely. Itt amúgy is otthon érezzük magunkat, hiszen a VOLT Lokál leges legelső bulija is egy nyitás előtti Havervagy buli volt. 

Habár túl vagyunk a farsangon, Mi még nem zárjuk le a jelmezes szezont, mivel a legfesztiválosabban beöltözött fesztivál arcok jegyet nyernek a VOLT-ra vagy a Soundra! Ez is elég menő 🙂

Ami miatt különösen megtisztelő és házibuli hangulatú ez a party, hogy ez az egyetlen bulink az évben, ahol nem profi dj-k, hanem a VOLT Fesztivál és a Balaton Sound megálmodója, Fülöp Zoli, illetve a Sziget és a VOLT programigazgatója, “DJ Murak” zenél nekünk. A srácok sehol nem zenélnek, csak a saját fesztiváljaikon. Ott rendre nagyon nagy bulikat csinálnak, de sehol nem vállalnak ilyen jellegű fellépést csak nálunk és nekünk – a VOLT Lokálban. A belépő 1500 Ft, ha jössz jelentkezz ITT.

Helyszín

VOLT Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes VOLT Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival, lenyűgöző belső dizájnjával és minden péntek és szombat este jelentkező party-jaival.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely