Dec.

27.

kedd

Dec.

27.

kedd

hari_drama.zïp

Kapunyitás: 19:00

Kishall
Jegytípusok

hari_drama.zïp

Kapunyitás: 19:00

Kishall

“Felejts el Mindent.
Közeleg a tél, egyre nagyobb a feszültség, akár az utcán, akár a munkában akár otthon.
A felejthetetlen hari_drama kirángat az elmédből, s minden hétköznapi viszályt kicsomagol szürke átkos burkából, kiengedve a liminális csodát mely benne rejlik.
A hari_drama mindig is volt; Fiatal felnőttek akik jobban hisznek az örök szeretetben mint a saját fájdalmaikban és mennyei misszióként fogadják saját hangzás világuk állandó körülecsetelését. Eme inkarnációja viszont 2021ben született meg legelőször és azóta rendszeresen formálódik újjá. Idén végigjárták már a Budapesti Klubhelyszínek és hazai Fesztiváloknak a túlnyomó többségét, magával ragadó közönségi interakció és szenzációs improvizációk követték őket, a susmorgott botrányokon felül.
Kihagyhatatlan élmény, minden alkalommal átértelmeződik a Zenéjük, mivel a legénység önmagában is folyamat változik és a tagok is rotációban küzdve cserélik fel egymás pozícióit koncertről Koncertre. Zárjuk az évet egy Kostolóval a Túlvilágból. Gyümölcsosztás ezúttal is várható.

Ezen a Koncerten Várhatóan Fellép:

Bóna Zsombor: Gitár – Ének
Fodor Dávid: Ének – Perka – Basszusgitár
Foster Dorka Liza: Fuvola – Ének – Gitár
Kalmár Botond: Billentyű
Mushu Israel: Ének
Nate Miller: Basszusgitár
Papp Mádava: Gitár – Basszus – Ének
Papp Mukunda: Gitár – Ének – Basszus
Puchner Benedek: Billentyű – Dob – Ének
Sikó Alpár Levente: Szaxofon, Szoprán és Tenor
Stanfel Péter: Dob – Ének
TheQueeNdidi: Ének
Redő Lilla: Ének

További meglepetés vendégek, szellemek s új dalok várhatóak.

A zïp-zenekar 2019-ben adta ki az első kislemezét, Végtelen próbaidő címmel. Ez ötvözi a 2010-es években népszerűvé vált amerikai jazz-hip-hop és neo-soul stíluselemeket a magyar underground hip-hop szöveg- és hangulatbeli sajátosságaival. A 2020-ban megjelent, Narratíva címet viselő első nagylemez ennek az ötvözetnek a lehetőségeit bontogatja tovább, letisztultabb, fókuszáltabb hangzással. Az együttes épp a második nagylemezén dolgozik. Ennek az anyagával már találkozhatott a közönség a koncerteken 2021 nyara óta, stúdiófelvétel formájában pedig 2022 ősze óta hallgatható minden streaming platformon!

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok