Nov.

21.

szombat

Nov.

21.

szombat

ELMARAD! Groovehouse Nagykoncert 2020

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall

ELMARAD! Groovehouse Nagykoncert 2020

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall

Sziasztok,

A jelenlegi helyzetre való tekintettel a 2020. november 21-i Groovehouse Nagykoncert az Akvárium Klubban elmarad. A megvásárolt jegyeket mindenkinek visszaváltjuk. Az Akvárium Klubban személyesen megvásárolt jegyek visszaváltásával kapcsolatban kérjük, írj egy emailt a jegy@akvariumklub.hu email címre legkésőbb szeptember 4-ig, ahol kollégánk fog segíteni a továbbiakban.

Az Akvárium Klub webshopjában online megváltott jegyek árát automatikusan a vásárláskor használt bankkártyához tartozó bankszámlaszámra visszatérítjük 30 napon belül. 

Megértéseteket köszönjük, kitartást Mindenkinek!
Üdv,
Akvárium Crew

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi