Márc.

30.

szombat

Márc.

30.

szombat

Frank Carter & The Rattlesnakes

Kapunyitás: 20:00

Kishall
Jegytípusok

Frank Carter & The Rattlesnakes

Kapunyitás: 20:00

Kishall

Első koncertjét adja Magyarországon március 30-án az Akvárium Klubban Frank Carter and the Rattlesnakes. A zenekar az End of Suffering című legújabb albumával érkezik a KisHallba.

Három a magyar igazság: a Blossomés a Modern Ruinlemezek lélegzetelállító, kegyetlenül hatékony ‘csapásai’ után elérkeztünk a Frank Carter and the RattlesnakesEnd of Sufferingcímű harmadik albumához, amely egyszerre stadionokat megtöltő szándéknyilatkozat és mélységesen személyes segélykiáltás.

Az album, amit mindössze hat hónap alatt rögzítettek 2018 nyarának londoni hőhulláma alatt, nevét a buddhista kifejezésről kapta, amely megvilágosodást jelent. A zenekar az érzékek teljesen új birodalmába lépett, az album negyven percnyi érzelmi hullámvasút, tűzforró slágerekkel, lélekbe maró balladákkal és fájdalmasan őszinte grunge szerelmes dalokkal.

A semmitmondó pop és a megújulásra képtelen rockzene korában az End Of Sufferingpontosan azt teszi, amit minden nagyszerű zenének tennie kell: felemel és felkavar.

Frank Carter and the Rattlesnakes március 30-án az Akvárium Klubban!

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok