Ápr.

27.

szombat

Ápr.

27.

szombat

Fran Palermo, vendég: Lex Audrey (AT)

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall
Jegytípusok

Fran Palermo, vendég: Lex Audrey (AT)

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall

Fran Palermo N°7 anniversary

Április 27-én ismét nagy halat fog az Akváriumban a Fran Palermo! A főváros egyik legmeghatározóbb fiatal koncertzenekarának ritmusos hangzásvilágában nagy szerepet játszik, hogy különböző nemzetek (köztük spanyol, kubai és görög) vére csörgedezik ereikben.

Az excentrikus, multiinstrumentalista Henri Gonzo vezette – róla és az alkotói folyamatokról nemrég az Index egy 45 perces dokumentumfilmet is forgatott – banda trópusi megszólalásával és féktelen energiájával már jó ideje beírta magát a budapesti éjszakák nagykönyvébe. Most egy újabb felejthetetlen hangulatú revűvel, illetve új dalokkal ünneplik meg fennállásuk hetedik évfordulóját.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok