Márc.

29.

péntek

Márc.

29.

péntek

Follow The Flow

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall
Jegytípusok

Follow The Flow

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall

Írd be a naptárba piros betűkkel: MÁRCIUS 29. FOLLOW THE FLOW az Akvárium Klub NagyHalljában!

A december 1-jei nagysikerű teltházas buli után márciusban ismét visszatér az év legfelkapottabb zenekara Budapest szívébe, ezúttal azonban már a NagyHallban indítják be a tavaszi zsongást.

Nem tudja senki, Maradok távol, Anyám mondta, Érdekemberek és ki tudja, addig még hány sláger sorakozik majd fel a setlistre, hogy széttáncoljuk a helyet március utolsó péntekén!

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok