Dec.

01.

szombat

Dec.

01.

szombat

Follow The Flow – SOLD OUT

Kapunyitás: 20:00

Kishall
Jegyvásárlás

Follow The Flow – SOLD OUT

Kapunyitás: 20:00

Kishall

Még egy éve sem létezik jelenlegi felállásában a Follow The Flow, máris az egyik leggyorsabban növekvő hazai zenekar. Nem tudja senki című slágerüket mindenki ismeri, aki idén csak egyszer is rádióközelbe került, klipje pedig folyamatosan rekordokat döntöget többtízmilliós nézettségével a magyar toplistán a YouTube-on. Az underground hiphop körökben régóta aktívan működő Fura Csé és BLR alapította zenekar Szakács Gergő idei csatlakozásával lett teljes, és gőzerővel írják jobbnál jobb dalaikat, így nemrég a szuggesztív Maradok távol is nagy sikerrel debütált – videója röpke egy hónap alatt elhagyta a 2 milliós mérföldkövet.

Friss hangzásával és a jelenkorra tűpontosan reflektáló üzeneteivel hamar a közönség szívébe lopta magát a trió, akik élő koncertjeiken zenekarral kiegészülve hozzák a sodró flow-t, magukkal ragadva a közönség tagjait is.

A hazai zenei szakma sem ment el szó nélkül a jelenség mellett, hiszen a 2018-as Petőfi Zenei Díj – Év felfedezettje díjat ők vitték haza. Emellett a MAHASZ slágerlistákon is rendre jeleskednek már jó ideje: a Nem tudja senki hónapokat töltött a magyar rádiós, a stream és a single listák első helyén, és azóta is bérelt pozíciója van a toplisták dobogóján.

December elsején pedig újabb nagy pillanat vár rájuk: az Akvárium Klub KisHalljában fognak fellépni, amire már hónapokkal előtte többezer ember kíváncsi.

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegyvásárlás