Máj.

25.

szombat

Máj.

25.

szombat

Fatboy Slim

Kapunyitás: 22:00

Nagyhall
Korhatár: 18
Jegytípusok

Fatboy Slim

Kapunyitás: 22:00

Nagyhall
Korhatár: 18

Fatboy Slim, a világ fesztiváljainak egyik legnagyobb headlinere, aki ráadásul magyarországi klubban még soha nem lépett fel – az Akváriumban debütál május 25-én, mely nap mostantól hivatalosan is az egyik legjobban várt tavaszi dátum! 

Timing:
22:00 Candyman da Marquis
01:30 Fatboy Slim
03:30 Dj Palotai

A jegyvásárlással kapcsolatos fontos tudnivalók:
– a jegyek kizárólag online lesznek elérhetők, és egyszerre maximum 4 db vásárolható meg, a készlet erejéig
– a személyes jegyvásárlással kapcsolatos információkkal később jelentkezünk (amennyiben maradnak helyszíni értékesítésre szánt jegyek)
– a nagy érdeklődésre való tekintettel ajánlott az oldalfrissítés és a bankkártya/vagy egyéb fizetési eszköz előkészítése

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok