Máj.

25.

szombat

Máj.

25.

szombat

Fatboy Slim

Kapunyitás: 22:00

Nagyhall
Korhatár: 18
Jegytípusok

Fatboy Slim

Kapunyitás: 22:00

Nagyhall
Korhatár: 18

Fatboy Slim, a világ fesztiváljainak egyik legnagyobb headlinere, aki ráadásul magyarországi klubban még soha nem lépett fel – az Akváriumban debütál május 25-én, mely nap mostantól hivatalosan is az egyik legjobban várt tavaszi dátum! 

Timing:
22:00 Candyman da Marquis
01:30 Fatboy Slim
03:30 Dj Palotai

A jegyvásárlással kapcsolatos fontos tudnivalók:
– a jegyek kizárólag online lesznek elérhetők, és egyszerre maximum 4 db vásárolható meg, a készlet erejéig
– a személyes jegyvásárlással kapcsolatos információkkal később jelentkezünk (amennyiben maradnak helyszíni értékesítésre szánt jegyek)
– a nagy érdeklődésre való tekintettel ajánlott az oldalfrissítés és a bankkártya/vagy egyéb fizetési eszköz előkészítése

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok