Dec.

16.

vasárnap

Dec.

16.

vasárnap

Ez az a nap! Karácsony

Kapunyitás: 17:00

Nagyhall
Jegytípusok

Ez az a nap! Karácsony

Kapunyitás: 17:00

Nagyhall

Szeretettel hívunk mindenkit a karácsonyi ünnepi hálaadó alkalmunkra, mely december 16-án 18 órától kerül megrendezésre a budapesti Akvárium Klubban.

Hangolódjunk rá a karácsony igazi üzenetére, az Úr Jézus megszületésére, aki emberré lett értünk, valamint szeretnénk közösen visszatekinteni és hálát adni az idei Ez az a nap! rendezvényekért.

A dicsőítésben  Abbe Lewis, Oláh Gergő és Pintér Béla vezetnek bennünket dalaikkal. A karácsony üzenetét László Viktortól hallhatjuk majd.

A rendezvényen  CD, könyv, ajándék és naptárvásárt is tartunk, ahol igés és bátorító üzenetű ajándéktárgyak vásárolhatók. Kapható lesz díszcsomagolásban a 2019-es Ez az a nap! belépőjegye, mely remek karácsonyi ajándékötlet lehet.

Az este folyamán gyűjtést rendezünk az Ez az a nap! rendezvénysorozat támogatására. Hálásan fogadjuk adományaitokat, mellyel az Ez az a nap! jövő évi programjainak megvalósulásához járultok hozzá.

A rendezvényre helyre szóló ülőjegyek kaphatók. Bízunk benne, hogy Veled is találkozunk és együtt ünnepelhetünk december 16-án Budapesten!

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok