Okt.

28.

csütörtök

Okt.

28.

csütörtök

Ed Sheeran „=” album party

Kapunyitás: 21:00

VOLT Lokál
Jegytípusok

Ed Sheeran „=” album party

Kapunyitás: 21:00

VOLT Lokál

Az est fellépői: Járai Márk, Berkes Olivér, Hangácsi Márton, YA OU, OliverFromEarth, Czinke Máté (The Sign), Heidi Albert, Hesz Ádám
Sztár DJ: DR BRS

Sláger FM bemutatja: Ed Sheeran „=” album party powered by Magneoton Music Group

Az év egyik legjobban várt pop lemeze október 29-én debütál! A négyszeres Grammy-díjas énekes-dalszerző, Ed Sheeran „=” (Equals) című albumának premierjét egy exkluzív launch party-n ünnepelhetik a rajongók! A rendkívüli esemény a hivatalos megjelenés előtt, október 28-án este veszi kezdetét, hogy éjféltől együtt és elsőként hallgathassuk meg az angol világsztár 4. stúdióalbumát!

Természetesen addig sem fogunk unatkozni: kvízünkön értékes nyereményért lehet játszani, majd a hazai zenei élet népszerű előadói készülnek kedvenc Ed Sheeran feldolgozásaikkal, stílszerűen ének- gitár felállásban. Ezt követően pedig a budapesti klubok egyik legismertebb lemezlovas veszi át az irányítást, hogy egy egyórás Ed Sheeran mixszel rázza fel a hangulatot, éjféltől pedig már az „=” dalai pörögnek megállás nélkül!

Az este folyamán lehetőség lesz limitált számú, hivatalos, exkluzív merch termékek vásárlására; éjféltől, a premier időpontjától pedig elindul a CD és vinyl értékesítés is, így akár mindenki hazaviheti Ed Sheeran új albumát!

Az est házigazdája: Miskovits Marci

Beléptetéskor az érvényes jegy(ek) mellé minden vendég kap egy kupont, amely merch vásárlása estén 1000 Ft, CD vagy standard vinyl vásárlása esetén 1500 FT kedvezményre jogosít, melyet a helyszíni merch-pultban történő vásárláskor számítunk be.

Helyszín

VOLT Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes VOLT Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival, lenyűgöző belső dizájnjával és minden péntek és szombat este jelentkező party-jaival.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok