Okt.

19.

péntek

Okt.

19.

péntek

Dupla Necc Party az Akvában 10.19. – SOLD OUT

Kapunyitás: 23:00

Nagyhall
Korhatár: 18
Jegytípusok

Dupla Necc Party az Akvában 10.19. – SOLD OUT

Kapunyitás: 23:00

Nagyhall
Korhatár: 18

Az ország legnagyobb házibulikája visszatèr az Akváriumba, nekifutásból egy dupla bulival. Az igazán kemények mindkettőre jönnek, ahol várja őket minden, ami NECC: ász vagy gyász, cuki vagy ciki?

Prémium hangzás, csodás fények, változó zenei színvonal nagyjából 1995 és 2010 közülről (van ilyen szó?), ahogy megszokhattátok. Nyilván #OTTALI, jegyelővétel forrón ajánlott!

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok