Nov.

28.

hétfő

Nov.

28.

hétfő

SOLD OUT! Dr. Almási Kitti: A Te döntésed – ráadás előadás

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall

SOLD OUT! Dr. Almási Kitti: A Te döntésed – ráadás előadás

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall

Almási Kitti, szeptemberi előadására nagyon gyorsan elfogyott az összes jegy elővételben. Az óriási érdeklődésre való tekintettel, ráadás előadást szervezünk. Nem először fordul elő ez Kitti Havervagy estjein és bizton állíthatjuk, hogy hiába ugyanaz a téma, ez az este is biztos más lesz, mint az első.

Folytatódik régi jó hagyományunk, hogy Almási Kitti új könyvét és annak témáját haveri körben beszéljük meg. Ezeknek a beszélgetéseknek fontos vonása, hogy nem azt beszéljük meg, amit elolvashatsz a könyvből, nemcsak kibontjuk azt, amit olvashattál, de legalább ennyit beszélünk arról is, ami nincs a könyvben.

Kitti új könyvének címe A Te döntésed, ahol az első fejezet szól a döntésekről, mi főleg ezt a témát járjuk körbe. Döntéseink meghatározzák életünk legfontosabb területeit karrierünktől kezdve az emberi és párkapcsolatunkig. Biztosan van pár meghatározó döntés a te életedben is és valószínűleg lesz is még. Nagy kérdés, hogy hogyan tudunk jó döntéseket hozni? Miről ismerszik meg a jó döntés? Mik azok az élethelyzetek ahol döntenünk kell és mi az, ahol jobb, ha nem döntünk?

Ahogy nálunk mindig szokás és elvárás, belemegyünk párkapcsolati kérdésekbe is a témában. Hogyan tudunk jól dönteni például párválasztásban? Az elköteleződés vagy a hűség csak döntés kérdése – ahogy olyan sokszor halljuk? Tudunk-e döntéseinkkel hatni az érzéseinkre, vonzalmunkra, szimpátiánkra? A siker vagy nagy célok elérése tényleg csak egy döntéssel kezdődik, ahogy sok „sikerkönyv” is állítja? Urai vagyunk-e a döntéseinknek vagy a döntéseink kell, hogy uraljanak minket?

No és persze Te is hozzáfűzheted a saját gondolatod majd a témához és felteheted a Téged foglalkoztató kérdést, mert ahogy ezeken az estéken szoktuk, most is interaktív, beszélgetős formában zajlik majd az este Kittivel, amibe Te is bekapcsolódhatsz nyugodtan.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi