Aug.

18.

kedd

Aug.

18.

kedd

CANCELED! Cavetown & Orla Gartland & spookyghostboy

Kapunyitás: 19:00

Kishall

CANCELED! Cavetown & Orla Gartland & spookyghostboy

Kapunyitás: 19:00

Kishall

Sziasztok!
Sajnálattal közöljük, hogy a járványügyi helyzet miatt a Cavetown teljes európai turnéja lemondásra került, köztük a budapesti Akvárium Klubos koncert is. Jelenleg is azon dolgozunk a zenekar menedzsmentjével, hogy egy új időpontban megvalósíthassuk Cavetown fellépését, így erről majd később tájékoztatni fogunk benneteket.

Az Akvárium Klub webshopjában online megváltott jegyek árát automatikusan a vásárláskor használt bankkártyához tartozó bankszámlaszámra visszatérítjük.

Az Akvárium Klubban személyesen megvásárolt jegyek visszaváltásával kapcsolatban kérjük, írj egy emailt a jegy@akvariumklub.hu email címre június 30-ig, ahol kollégánk fog segíteni a továbbiakban.

Vigyázzatok magatokra!
Akvárium crew

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely