Okt.

21.

vasárnap

Okt.

21.

vasárnap

CAFe Budapest bemutatja: Porteleki Áron & Szelevényi Ákos

Kapunyitás: 19:30

VOLT Lokál
Ingyenes!

CAFe Budapest bemutatja: Porteleki Áron & Szelevényi Ákos

Kapunyitás: 19:30

VOLT Lokál

Az idei CAFe Budapestre olyan kortárs klubzenei programsorozatot hoz az Akvárium, ami sok cafés látogatónak fog újat mutatni. Az évek óta saját terekkel, vidéki helyszínekkel és stabil projektekkel működő szabadzenei underground közegből összesen hat formációval találkozhat a közönség az Akvárium VOLT Lokál termében. A freejazz, a zajzene, a kísérleti elektronika különböző területeiről érkező alkotók széles skálát fednek le, így jól mutatják a szubkultúra gazdagságát is. A sorozatban megismerhető, a megszokottól tökéletesen eltérő hangzásvilág hozhat magával megőrülős táncolást és magunkba mélyedős meditatív élményt is. Lesz kozmikus indie hangzás, impróra építő zaj-produkció, fellép külföldön elismert szerző és feltörekvő fiatal csapat – a lényeg, hogy mind kimozdítanak a komfortzónánkból.

Porteleki Áron – dob, ütőhangszerek, brácsa, tárgyak
Szelevényi Ákos – tenor szaxofon, fémklarinét, zither, ütőhanszerek
Por. Szel. A por finoman megülhet a felületeken. De be is lepheti azokat. Van olyan szél is, amitől a por kettészeli a levegőt.

2015 december végén találkoztak először, mely fontos dátummá vált, a koncert felvételéből lemez is készül. A széles hangszerparkot használó, nagy íveket bejáró duó, azóta hosszabb zenei utazásba kezdett, és havi rendszerességgel játszanak Budapesten. Sodró erejű koncertjeik legfontosabb eleme valamiféle megkerülhetetlen jelenlét, valamint a rögtönzés azon kreatív ereje, amely képes összekapcsolni minket rég elfeledett gyermeki énünkkel.

Helyszín

VOLT Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes VOLT Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival, lenyűgöző belső dizájnjával és minden péntek és szombat este jelentkező party-jaival.

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Ingyenes!