Okt.

20.

szombat

Okt.

20.

szombat

CAFe Budapest bemutatja: Changing Grey

Kapunyitás: 19:30

VOLT Lokál
Ingyenes!

CAFe Budapest bemutatja: Changing Grey

Kapunyitás: 19:30

VOLT Lokál

Az idei CAFe Budapestre olyan kortárs klubzenei programsorozatot hoz az Akvárium, ami sok cafés látogatónak fog újat mutatni. Az évek óta saját terekkel, vidéki helyszínekkel és stabil projektekkel működő szabadzenei underground közegből összesen hat formációval találkozhat a közönség az Akvárium VOLT Lokál termében. A freejazz, a zajzene, a kísérleti elektronika különböző területeiről érkező alkotók széles skálát fednek le, így jól mutatják a szubkultúra gazdagságát is. A sorozatban megismerhető, a megszokottól tökéletesen eltérő hangzásvilág hozhat magával megőrülős táncolást és magunkba mélyedős meditatív élményt is. Lesz kozmikus indie hangzás, impróra építő zaj-produkció, fellép külföldön elismert szerző és feltörekvő fiatal csapat – a lényeg, hogy mind kimozdítanak a komfortzónánkból.

A Zságer Balázs és Genser András alkotta duó igazi elektronikus zenei csemege. Főleg 4/4 alapú live actjük az IDM, a house és techno hatások mellett számos zenei asszocicációt tartalmaz. A végeredmény egy teljes egységben összeforrt flow-élmény.

Helyszín

VOLT Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes VOLT Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival, lenyűgöző belső dizájnjával és minden péntek és szombat este jelentkező party-jaival.

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Ingyenes!