Okt.

01.

szombat

Okt.

01.

szombat

Budapest Trance Classics Episode Four w/ Szeifert, Kühl, Shelb, Adam Szabo

Kapunyitás: 23:00

VOLT Lokál
Korhatár: 18
Jegytípusok

Budapest Trance Classics Episode Four w/ Szeifert, Kühl, Shelb, Adam Szabo

Kapunyitás: 23:00

VOLT Lokál
Korhatár: 18

Budapest Trance Classics Episode Four

Line up:
Szeifert
Kühl
Shelb
Adam Szabo

Október 1-én a NAGY GENERÁCIÓKAT hívjuk izgalmas időutazásra!

Megannyi emlék, csodás korszakok, barátok, cimborák, szerelmek, legendás klubok és bulik… Emlékszel még a 2000-es évekre? Forradalmakat éltünk meg az élet minden területén, zenei stílusokban, partizásban, ott voltunk a ma már klubhimnuszoknak számító dalok születésénél, a hétvége közeledtével pedig éreztük azt a különleges bizsergést a zsigereinkben, ami jelezte indulni kell, összeszedve a “Csapatot” élvezni a zenét, őszinte és kinyílt érzékekkel. Nem csupán buli volt, Közösség, életérzés, vissza nem térő társasági élmény. Mindenki tartozott valahová, valakihez, láthatatlan erők kötöttek össze minket. Itt az ideje, hogy egy éjszakára ismét átéljük mindezt, ismét összeszedjük a Csapatot és érezzük a zsongást.

A Budapest Trance Classics negyedik felvonásán csokorba foglaljuk az Aranykor legjavát, hogy ismét felemelt kézzel, önfeledten táncoljuk át azt a néhány órát, ami akkor és ott csak a Miénk lesz!

Helyszín

VOLT Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes VOLT Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival, lenyűgöző belső dizájnjával és minden péntek és szombat este jelentkező party-jaival.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok