Okt.

29.

csütörtök

Okt.

29.

csütörtök

Bohemian Betyars előhalloween

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall
Jegytípusok

Bohemian Betyars előhalloween

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall

Világcsavargó betyárjaink újra az Akvárium klub felé veszik vágtázásuk irányát, ezúttal a Tőlük megszokott, már-már tradíciónak számító beöltözős Halloween Horror show-jukkal érkeznek hozzánk.
Maskara, jelmez erősen ajánlott, a jó hangulat és a kétszer csípős folk-punk garantált, úgyhogy elő a tánc cipőitekkel, arcfestésre fel és irány az Akvárium klub, ahol ezen az estén közösen megidézzük a szellemeket és megünnepeljük az ősz beköszöntét!

“Úgy búsulok, majd’ meghalok,
Mégis jó kedvvel dalolok!”

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok