2023. Jan.

06.

péntek

2023. Jan.

06.

péntek

Beneath My Skin – lemezbemutató & búcsúkoncert x Tiansen

Kapunyitás: 18:30

Kishall
Jegytípusok

Beneath My Skin – lemezbemutató & búcsúkoncert x Tiansen

Kapunyitás: 18:30

Kishall

Sajnos úgy hozta az élet, hogy a Beneath My Skin első albumának lemezbemutató koncertje egyben búcsúkoncert is lesz. A zenekar fele máshol és másképp képzeli el a jövőjét, így a srácok közös megegyezéssel úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják a későbbiekben. A csapat sokaknak az X-Faktor 2021-es évadából lehet ismerős ahol az 1. élő showig jutottak, illetve a Dal 2021-ből, ahol pedig az elődöntőig meneteltek. A készülő 11 számos albumról eddig 4 single jelent meg, melyeket hamarosan egy ötödik fog követni, a koncerten pedig több dal élő premierjére lehet számítani.

2023. január 6. tehát az utolsó lehetőség arra, hogy élőben is átélhessétek azt az energiát, amit egy felvétel sem tud visszaadni.

Hogy az este még emlékezetesebb legyen, csatlakozik hozzájuk a Tiansen zenekar is: “Érzékeny, progresszív metál női énekkel – meghintve Ázsia titokzatos hangulatával.” A Tiansen 2016-ban alakult a Kőbányai Zenei Stúdió hallgatóiból. Zenéjük eklektikus és nehezen behatárolható, kompromisszumoktól mentes. Nevük eredete egy Délkelet – Ázsiai hegységből fakad, amit gyakran a “mennyei hegység”-ként is emlegetnek. A Tien-san körülbelül 70 millió évvel ezelőtt alakult ki és több mint 2500 méter hosszan húzódik több ország határán. Debütáló albumuk, az “Our Weakness” 2018-ban jelent meg amit olyan három single követett: a “Dive” , a “The Last Letter” és a frissen megjelent “Trace your Lines”.

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok