Jan.

06.

péntek

Jan.

06.

péntek

Beneath My Skin – lemezbemutató & búcsúkoncert x Tiansen x Evolette, vendég: ALEE

Kapunyitás: 18:30

Kishall
Jegytípusok

Beneath My Skin – lemezbemutató & búcsúkoncert x Tiansen x Evolette, vendég: ALEE

Kapunyitás: 18:30

Kishall

Sajnos úgy hozta az élet, hogy a Beneath My Skin első albumának lemezbemutató koncertje egyben búcsúkoncert is lesz. A zenekar fele máshol és másképp képzeli el a jövőjét, így a srácok közös megegyezéssel úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják a későbbiekben. A csapat sokaknak az X-Faktor 2021-es évadából lehet ismerős ahol az 1. élő showig jutottak, illetve a Dal 2021-ből, ahol pedig az elődöntőig meneteltek. A készülő 11 számos albumról eddig 4 single jelent meg, melyeket hamarosan egy ötödik fog követni, a koncerten pedig több dal élő premierjére lehet számítani.

2023. január 6. tehát az utolsó lehetőség arra, hogy élőben is átélhessétek azt az energiát, amit egy felvétel sem tud visszaadni.

A koncert folyamán ALEE, a 2021-es X-faktor nyertese is csatlakozik a srácokhoz, hogy 1 év után végre előadhassák közös dalukat és talán még mást is…

Hogy az este még emlékezetesebb legyen, csatlakozik hozzájuk a Tiansen zenekar is: „Érzékeny, progresszív metál női énekkel – meghintve Ázsia titokzatos hangulatával.” A Tiansen 2016-ban alakult a Kőbányai Zenei Stúdió hallgatóiból. Zenéjük eklektikus és nehezen behatárolható, kompromisszumoktól mentes. Nevük eredete egy Délkelet – Ázsiai hegységből fakad, amit gyakran a „mennyei hegység”-ként is emlegetnek. A Tien-san körülbelül 70 millió évvel ezelőtt alakult ki és több mint 2500 méter hosszan húzódik több ország határán. Debütáló albumuk, az „Our Weakness” 2018-ban jelent meg amit olyan három single követett: a „Dive” , a „The Last Letter” és a frissen megjelent „Trace your Lines”.

Örömmel jelentjük, hogy az Evolette zenekarral tovább bővült a fellépők száma:
Az EVOLETTE egy 2018-ban, Budapesten alakult modern pop-metal zenekar. Hangzásvilágukat tekintve a pop- és progresszív metal szegmensén mozognak, de közel áll hozzájuk a post-rockos ambient vonal is. Zenéjükben egyszerre operálnak dallamos és agresszív énektémákkal egyaránt. A keményebb hangzású gitár játékot elektronikával színezik, ezzel is adva egy kis új ízt a hangzásnak. Első nagylemezük a „Pánik” 2020-ban jelent meg.

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok