Dec.

27.

péntek

Dec.

27.

péntek

Barabás Lőrinc Quartet

Kapunyitás: 20:00

Kishall
Jegytípusok

Barabás Lőrinc Quartet

Kapunyitás: 20:00

Kishall

Barabás Lőrinc a budapesti improvizatív zenei élet aktív szereplője és egyik mozgatórugója. Quartetjével ez alkalommal rendhagyó módon a magyar avantgarde jazz egyik kiemelkedő alakjával, Grencsó Istvánnal lép a színpadra.

Barabás Lőrinc Quartet

A Barabás Lőrinc Quartet 2015-ös megalakulása óta két nagylemezt jelentetett meg. (Beardance 2016, Other Than Unusual 2018) A zenekar az instrumentális popzene és a jazz mellett számos stílust emelt be műsorába. Barabás szerzeményeiben a világzenei és klasszikus zenei hatások is nyomonkövethetőek.

Barabás Lőrinc – trombita, Cséry Zoltán – billentyűk, Herr Attila – basszusgitár, Mihalik Ábel – dobok

Grencsó István
Grencsó István pályafutása 1979-ben, a Masina Jazz Csoport megalapításával indult, szélesebb körű ismertségre pedig az 1980-as években Szabados György partnereként tett szert.1984-ben hozta létre a Kollektívát, amely folyamatosan változó néven, de azóta is elsőszámú zenekara. Grencsó repertoárja rendkívül sokszínű, a zeneszerzőt a formai változtatások mesterének tartják. Improvizatív zenei kísérletei mellett újraértelmezte a hatvanas évekbeli magyar tánczenéket, sanzonokat, komponált klasszikus zenébe hajló szvitet.

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok