Dec.

20.

péntek

Dec.

20.

péntek

Bandaturkáló – Antares, Polytrip, 1LIFE

Kapunyitás: 19:00

Kishall
Jegytípusok

Bandaturkáló – Antares, Polytrip, 1LIFE

Kapunyitás: 19:00

Kishall

Az Öröm a zene Klub és a Fülesbagoly bemutatja – Bandaturkáló.

Találd meg az előzenekarodat. Az ÖRÖM A ZENE Tehetségkutató és Gondozó sorozat kilencedik évadának győztese és két másik remekül szereplő zenekar mutatkozik be a nagyérdemű előtt december 20-án az Akvárium klubban.

Ezzel az eseménnyel célunk egy sorozatot is elindítani, melyben minden év végén bemutatjuk az új tehetségeket, akik a legjobban szerepeltek az Öröm a zene Tehetségkutatón.

Az Antares zenekar a tavalyi évben kezdte működését. Zenéjükben a rock, funk, soul, metál, jazz, hip-hop és pop műfajok keverednek. Első évük folyamán több sikeres fővárosi és vidéki koncertet adtak olyan zenekarok társaságában mint az Osztrák  Mother’s Cake,  a Napokon, a Tej, A Baron Mantis  a Jackie’s Gun, az Abigél, a The Pontiac, a Metrosection illetve a Boom-Boom. Megnyerték a Fülesbagoly Special tehetségkutatót, illetve játszottak a Gitármánia táborban is. Sikerült megnyerniük a 2018-2019es Öröm a Zene tehetségkutatót, valamint elnyerték az Év Felfedezettje szakmai különdíjat!
Első lemezüket ősszel jelentették meg!

Facebook
Instagram
Youtube

A Polytrip zenekart 2017-ben hívta életre három zenéhez kötődő fiatal. Zenéjükben mind a 90-es évek grunge, rock, funk, pop és metál jegyei, mind a modernebb stílusok ötvöződnek, melynek során a klasszikus alapokat a lehető legváltozatosabb módon kombinálják váratlan, komplex, meglepetésszerű hatásokkal. Tavaly télen az Instantban bemutatóztak, utána játszottak a Trillion és a Hiperkarma előtt. Idén tavasszal több tehetségkutatón megméretteték magukat, ahonnan sok díjat el is hozhattak. Nyáron részt vettek a Hello Ugar és az Alpár fesztiválon. Azóna pedig kihoztak egy 360 fokban felvett videóklippet és az első nagylemezük dalain dolgoznak.
Jelige: Merj meglepődni!

Facebook
Instagram
Youtube
Spotify

A 1LIFE (one life) egy 2016 óta aktív szolnoki rockzenekar. Stílusukat energikus, kicsit keményebb pop-rock vonalba lehet besorolni. A zene mellett fontosnak tartják, hogy magyar nyelvű szövegeikkel még könnyebben eljuthassanak üzeneteik a közönségükhöz. Az elmúlt években megtapasztalták a szakma és a közönség elismerését is. Voltak már a Blahalousiana, a Soulwave, a Nova Prospect és a Belmondo előzenekara, két alkalommal is felléptek a Budapest Music Expo-n. 2017 őszén 2. helyezést értek el a Paksi Amatőr Pop-Rock-Jazz Fesztivál tehetségkutatóján. 2018-ban a Ceglédi Utcazene Fesztiválon elnyerték a közönség és a szakmai zsűri fődíját.

Facebook
Instagram
YouTube
Spotify

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok