Márc.

26.

kedd

Márc.

26.

kedd

Az A38 Hajó bemutatja: Rilès

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall
Jegytípusok

Az A38 Hajó bemutatja: Rilès

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall

Miután akkora érdeklődést övezte Rilès első  budapesti koncertjét az A38 Hajón, hogy három nap alatt kipörögtek rá a  jegyek, a francia rapper egy rajongójának sem szeretne csalódást okozni,  így újabb időpontban tér vissza hozzánk! Annak érdekében, hogy ezúttal  tényleg senki se maradjon kint, a koncertet szervező A38 Hajó nagyobb  helyszínen, az Akvárium Klub NagyHallban hirdette meg az új, március  26-i időpontot.

A 23 éves francia rapper, Rilès fiatal kora  ellenére már egy több milliós rajongótáborral büszkélkedő, saját  stúdiójában alkotó dalszerző és előadó. Stílusa a rap, az R&B és a  pop határmezsgyéjén mozog, inspirációit szintén széles területről  meríti: dalaiban az észak-afrikai kabil zenétől a capoeira ritmusoktól  Kanye Westig és Timbalandig számos hatás megjelenik. Készülő új lemeze, a  Tiger bemutatójával, dupla koncerttel érkezik Budapestre, az európai  tehetségek nemzetközi porondra lépését segítő Liveurope támogatásával.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok