Ápr.

04.

csütörtök

Ápr.

04.

csütörtök

Az A38 Hajó bemutatja Enter Shikari (UK)

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall

Jegyárak
Kedvezményes elővétel: 3990 HUF
Normál elővétel és helyszíni: 4990 HUF
VIP karzat: 6990 HUF

Jegytípusok

Az A38 Hajó bemutatja Enter Shikari (UK)

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall

Akvárium Klub NagyHall – Erzsébet tér 12.

Az elektronikus metalcore egyik kulcszenekara, az Enter Shikari régi ismerősként tér vissza Budapestre ‒ ezúttal az Akvárium Klubba, az A38 Hajó szervezésében. A brit együttes az utóbbi években főleg fesztiválokon lépett fel, legutóbb a hétvégén a FEZEN-en, de most, tavalyi lemezének sikerét eddigi leghosszabb európai klubturnéjával lovagolja meg. Így aztán a némileg poposabb fordulatot vett Enter Shikari, amelyet többször szavaztak meg a legjobb brit koncertprodukciónak végre ismét klubfellépésre érkezik 2019. április 4-én!

Jegyár: 6900 Ft, limitált elővételes: 5900 Ft, limitált early bird: 4900 Ft. Nagyon korlátozott számban erkélyjegy váltható 9900 Ft-os áron. Jegyek elővételben vásárolhatók az A38 Hajó honlapján, illetve személyesen az A38 Hajón.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Jegytípusok