Dec.

01.

szombat

Dec.

01.

szombat

Apey & the Pea

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall
Felhasználható utalványok:
Erzsébet utalvány Erzsébet utalvány
Jegytípusok

Apey & the Pea

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall
Felhasználható utalványok:
Erzsébet utalvány Erzsébet utalvány

A zenekar 2008-as megalakulása óta számos külföldi és itthoni elismerést mondhat magáénak, többek között a 2015-ben elnyert Fonogram-díjat (Az év hazai hard rock vagy metal albuma vagy hangfelvétele kategóriában) vagy a 2018-ban megnyert Nagy-szín-padot. Zenéjük magját a zúzós, klasszikus metál adja melyhez összetéveszthetetlen, sötét hangulatú előadásmód párosul.

A zenekar 2017 szeptemberében jött ki legújabb, immáron harmadik anyagával, a HEX-szel, melyet a teltházas lemezbemutató koncert után nagysikerű turné keretein belül körbeutaztattak hazánk városaiban.

Vendégek:

SONYA
A Sonya zenekar 2013-ban alakult, kezdetben két dobossal működő post-rock formáció. Debütáló koncertjük egybeesett első klipjük, a Kitchenfloor bemutatójával.
A klip 2014-ben VIVA Comet díjat nyert “legjobb videoklip” kategóriában, ami arra biztatta a zenekart, hogy folytassák az együtt megkezdett utat.
2015 októberében adták ki első, öt számos ep-jüket, amit Celine Gibassier névre kereszteltek el.
2016. január 16-án jelent meg a zenekar hangzását meghatározó dal és videoklip, a Krypta (Tales Of Youth), ami a II. klipszemlén szervezői különdíjat nyert.
Kis szünet és tagcserék után a csapat Török Dániellel (New Eves) egészült ki, így kialakítva a 4 tagú felállást, immár egy dobbal.
2018 szeptemberében várható a Hangfoglaló Program támogatásával elkészült 6 számos ep-jük megjelenése az azonos címmel rendelkező videoklippel együtt, aminek címe In Another World.

HARMED
Tavalyi, ‘From Day One’ című bemutatkozó EP-jével a Harmed sokak álmát váltotta valóra, hiszen a budapesti zenekar első dala az amerikai New Noise Magazine hasábjain kaphatott premiert, ezt követően pedig azonnal le is szerződtette a Victory Records tehetséggondozó sublabelje, a Famined Records.
A kilencvenes évek nu-metal hangzásának klausztrofób, feszült hangulatát kurrens metal/hardcore elemekkel ötvöző, dalaiban megoldásokat és belső egyensúlyt kutató zenekar volt az első olyan magyar banda, amelyik hivatalosan kurált Spotify-playlistre kerülhetett fel (Extreme Metal Workout), de havi tíz-tizenkétezer hallgatójuk mellett nemcsak az AltPress saját lejátszási listáját járták meg, hanem cikkezett róluk a Metal Injection, a Lambgoat és a KillYourStereo is, az elmúlt nyolc hónapban pedig 13 országban mutathatták meg dalaikat, miközben már első Dürer Kertes teltház-élményükön is túlvannak a nyári fesztiválszezon mellett. A Harmed a nemzetközi jelenlététől függetlenül nem feledkezik meg saját otthonáról és hazai közönségéről sem, így a bemutatkozó nagylemez felvétele előtt a lehető legtöbb helyre szeretnék elvinni saját dalaikat, hogy agresszív, feszült dalaikat minél többen megismerhessék.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok